Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας 31/1: Ο Νίκος ζηλεύει την Λουίζα

Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας 31/1: Η Λουίζα αποφασίζει να κάνει μια φωτογράφισα με τον Στέφανο και ο Νίκος Θολώνει από τη ζήλια του. Από την άλλη, ο Αλέκος παίρνει δραστικά μέτρα για τις κλοπές που γίνονται στη γειτονιά, ενώ ο Ευριπίδης προσεγγίζει την καθηγήτρια Μαθηματικών του γιου του, Θέλοντας να την πείσει να τον περάσει στο μάθημα.

Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας 31/1: Ο Νίκος ζηλεύει την Λουίζα

Η Λουίζα και ο Στέφανος έχουν κανονίσει να κάνουν μια καλλιτεχνική φωτογράφιση. Όμως ο Νίκος ανησυχεί ιδιαίτερα για αυτή τη συνεργασία, καθώς ζηλεύει. Έτσι, ο νεαρός, φοβούμενος πως η αγαπημένη του θα τον απατήσει, αποφασίζει να τους πιάσει στα… πράσα.Όμως τελικά αυτή που βρίσκει στο κρεβάτι του Στέφανου δεν είναι η Λουίζα αλλά η μητέρα του!

Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας 31/1: Ο Νίκος ζηλεύει την Λουίζα

Εν τω μεταξύ, στη γειτονιά συμβαίνουν εδώ και μέρες διάφορες κλοπές και ο Αλέκος παίρνει πολύ σοβαρά τον ρόλο του ως διαχειριστής της πολυκατοικίας.Έπειτα, λοιπόν, από την αποτυχημένη εγκατάσταση του συναγερμού, διορίζει τον Μηνά φύλακα του γκαράζ. Παράλληλα, ο Φώτης αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα μαθηματικά.

Έτσι, η Θάλεια έχει την ιδέα να προσεγγίσει ο Ευριπίδης την καθηγήτρια του παιδιού, μήπως την πείσουν να μην κόψει τον γιο τους στις εξετάσεις. Όμως η κατάσταση ξεφεύγει, καθώς η καθηγήτρια παίρνει πολύ ζεστά τη γνωριμία της με τον Ευριπίδη!

Για την αρχική σελίδα «Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας» πατήστε ΕΔΩ

You might also like