Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Η τενεκεδένια τσάντα των 250 ευρώ που κάνει θραύση στην Μύκονο – Το ελληνικό δαιμόνιο!

Έχουν παρέλθει προ πολλού οι εποχές που οι τσάντες «κραύγαζαν» για την καταγωγή τους ή είχαν τεράστια logo για να την υπενθυμίζουν! Τον τελευταίο καιρό…

οι τσάντες που βρίσκονται στην επικαιρότητα έχουν πρωτότυπο ντιζάιν, συνδυάζοντας ένα πολύ μοντέρνο και φρέσκο ύφος που ταυτόχρονα θυμίζει κάτι από κλασικό και διαχρονικό. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η τσάντα για τα ψώνια των νεαρών σχεδιαστών Λουκά Αγγέλου και Bάσως Ασφή. Η Atlas Shopper όπου κι αν πωλείται κλέβει τις εντυπώσεις! Πρόκειται στην ουσία για έναν τενεκέ φύλαξης λαδιού και φέτας της εποχής των παππούδων μας που με την προσθήκη δερμάτινων λουριών μετατράπηκε σε αξεσουάρ μόδας!

Η Atlas Shopper κοστίζει 250 ευρώ και, οπως θα δείτε στο βίντεο, προσελκύει την προσοχή κυρίως των ξένων πελατών οι οποίοι ενθουσιασμένοι απο την μοναδικότητά της θέλουν να την αποκτήσουν. Οχι ως μια ακόμη τσάντα αλλά ως ένα μνημείο στην ελληνική κουλτούρα των παρελθόντων δεκαετιών! Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στο δαιμόνιο των Ελλήνων σχεδιαστών. Μακάρι το κράτος να τους στήριζε όπως και όλους τους νέους Έλληνες επιχειρηματίες επιβάλλοντας χαμηλότερη φορολογία ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν!

You might also like