Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Τατουάζ Επόμενα Επεισόδια: Το συμβούλιο σκοτώνει την Κασσάνδρα!

Τατουάζ Επόμενα Επεισόδια: O κλοιός στενεύει γύρω από τη Μαργκώ, τον Τόνυ και το εμπόριο όπλων. Ο Νικόλας βρίσκεται πολύ κοντά, καθώς τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν και μια έκπληξη, κυριολεκτικά σαν βόμβα σκάει ξαφνικά και η Κασσάνδρα, η γυναίκα που εμφανίστηκε από το πουθενά να κινεί τα νήματα, είναι αυτή που εξαρθρώνει όλο αυτό το κύκλωμα. Μπήκε σ’ αυτό με έναν σκοπό: να τους καταστρέψει, γιατί τα «κάστρα πέφτουν από μέσα»!

Τατουάζ Επόμενα Επεισόδια: Το συμβούλιο σκοτώνει την Κασσάνδρα!

Ο Νικόλας προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τη Νικόλ να του μιλήσει για την υπόθεση των όπλων: «Δεν καταλαβαίνεις ότι πρέπει να μιλήσεις; Αυτοί είναι αδίστακτοι», της λέει και της τονίζει ότι κρατώντας το στόμα της κλειστό κινδυνεύει από το κύκλωμα. Ομως η Νικόλ τρομάζει ακόμα πιο πολύ. Λίγο μετά ο Νικόλας συναντιέται με τον Τόνυ και οι δυο τους ανταλλάσσουν «βαριές» κουβέντες, ενώ η Νικόλ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στη Μαργκώ. Τατουάζ Επόμενα Επεισόδια

Την ίδια στιγμή, δύο άντρες παρακολουθούν τον Νικόλα και σε μια ανύποπτη στιγμή τον απάγουν! Ο Νικόλας βρίσκεται κλεισμένος κάπου και δέχεται απειλές από τους δύο άντρες για να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση των όπλων. Οταν τον αφήνουν ελεύθερο, το μυαλό του πάει στον Τόνυ: «Εβαλες να με απαγάγουν και να τρομοκρατήσουν; Μέχρι εκεί έφτασες; Τι νόμιζες ότι θα φοβηθώ;», τον κατηγορεί και εκείνος του ξεκαθαρίζει πως δεν είχε καμία ανάμειξη: «Δεν έχω ιδέα», ισχυρίζεται, αλλά ο Νικόλας δεν πείθεται.

Μετά από αυτό ο Τόνυ αναγκάζεται να ειδοποιήσει την Κασσάνδρα για τον Νικόλα για όλα όσα συμβαίνουν, ενώ η Νικόλ προσπαθεί να πει την αλήθεια στη Μαργκώ για τις πιέσεις που δέχεται από τον Νικόλα, αλλά δεν βρίσκει το θάρρος.

Στο μεταξύ, ο Νικόλας δέχεται μια πολύ περίεργη επίσκεψη. Αυτή που έρχεται σε επαφή μαζί του δεν είναι άλλη από την ίδια την Κασσάνδρα, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ του εξηγεί το σχέδιό της, ότι μπήκε στο Συμβούλιο επίτηδες για να εξαρθρώσει αυτή την οργάνωση με το εμπόριο όπλων και παράλληλα του ζητάει να συνεργαστούν σ’ αυτό. Τατουάζ Επόμενα Επεισόδια

Αυτή η μεγάλη κουβέντα που κάνει με την Κασσάνδρα Γρίβα, όπως είναι φυσικό τον αφήνει κατάπληκτο σχετικά με τον ρόλο της στην υπόθεση της παράνομης μεταφοράς όπλων. Αντιλαμβάνεται πια ότι η κατάσταση αυτή είναι πιο περίπλοκη και πιο σκοτεινή απ’ ό,τι περίμενε και η πρόταση που θα του κάνει η Κασσάνδρα θα τον αφήσει άναυδο.

Την ίδια στιγμή, η Αμαλία συναντά τον Τόνυ κι έρχεται σε οριστική ρήξη μαζί του, ενώ ο Τόνυ στριμώχνει τόσο την Αννα όσο και την Αμαλία και απαιτεί να μάθει πού αλλού έχουν μιλήσει για το εμπόριο όπλων. Ωστόσο, η Αμαλία και η Αννα ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Τόνυ με σκοπό να αποφύγουν τα αντίποινα του κυκλώματος όπλων και στη συνέχεια Αμαλία ξορκίζει την Αννα να μην ξαναμιλήσει γι’ αυτή την υπόθεση σε κανέναν.

Παράλληλα, η Κασσάνδρα βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή, όμως τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο τα είχε υπολογίσει. Μάλλον κανείς δεν μέτρησε τη Μαργκώ και τα σχέδια που είχε κάνει κι αυτή κρυφά από όλους και πριν προλάβει να ολοκληρώσει η Κασσάνδρα το έργο της, τη δολοφονούν εν ψυχρώ!

O OΡΦΕΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ

Ο Ορφέας συνεχίζει να τριγυρίζει ελεύθερος και τρομοκρατεί τους πάντες. Απειλεί τη Χριστίνα, απαιτεί όλο και περισσότερα από τον Αντώνη και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση σκοτώνοντας την Ελένη. Επίσης στέλνει ένα γράμμα στην Τατιάνα, όπου της ανακοινώνει τις προθέσεις του. Ολα δείχνουν ότι είναι πλέον ανεξέλεγκτος κι αυτό το γεγονός φοβίζει τους πάντες. Η Χριστίνα δίνει κατάθεση στην Τατιάνα, λέγοντάς της όσα της έχει υπαγορεύσει ο Ορφέας, ενώ η αστυνομία πλέον κάνει πιο επιθετικές ενέργειες για να τον βρει. Τατουάζ Επόμενα Επεισόδια

Η αστυνομία λαμβάνει ένα ανώνυμο γράμμα που αφορά στην υπόθεση του Ορφέα και κατόπιν έρευνας ανακαλύπτουν νέα στοιχεία. Στο στόχαστρο του Ορφέα μπαίνει άμεσα ο Σωκράτης, τον οποίο έχει καλέσει η Τατιάνα να μιλήσουν και να μάθει αν ήξερε για το σπίτι του Ορφέα στη Δραπετσώνα. Ο Σωκράτης τα αρνείται όλα, ενώ ο σίριαλ κίλερ που στραγγαλίζει τις γυναίκες, αφήνει πίσω του ένα ακόμα θύμα και η αποκάλυψη της ταυτότητάς του συγκλονίζει!

Τη στιγμή που ο Σωκράτης πίνει για να ξεχάσει τη διπλή του ταυτότητα, ο Ορφέας βρίσκεται κοντά στον κίνδυνο της αποκάλυψης από έναν γείτονα. Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά το νέο έγκλημα του στραγγαλιστή, την ίδια ώρα που ο Σωκράτης δείχνει να συμβιβάζεται με τον άλλο του εαυτό. Ο Ορφέας τον πλησιάζει και δυο τους έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση. Η απόπειρα του Ορφέα εναντίον του Σωκράτη λήγει άδοξα, καθώς ο Σωκράτης, αν και χτυπημένος άσχημα, όχι μόνο καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά τραυματίζει τον Ορφέα με το μαχαίρι.

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ

Στο μεταξύ, ο Ορφέας έχει αρχίσει πια να οργανώνει τον τρόπο με τον οποίο θα βρεθεί στην Αίγινα, προκειμένου να σκοτώσει την Ελένη. Λίγο νωρίτερα τηλεφωνεί στην Ελένη και το Παύλο και τους απειλεί: «Ερχομαι να σας σκοτώσω!», τους λέει. Τατουάζ Επόμενα Επεισόδια

Ο Ορφέας χωρίς να χάσει καιρό, οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες για να βρεθεί στην Αίγινα χωρίς να τον ανακαλύψουν, ενώ η αστυνομία εξακολουθεί να παρακολουθεί τη Χριστίνα και τον Αντώνη. Ο Αντώνης ζητά κι άλλα λεφτά από τον Ορφέα για να συνεχίσει να τον βοηθάει κι εκείνος αναγκάζεται να τα δώσει, αφού μόνο με τον Αντώνη θα καταφέρει να πάει στην Αίγινα.

Η αστυνομία αναζητά παντού τον Ορφέα και παράλληλα συλλέγει πληροφορίες για τον Στραγγαλιστή, την ίδια στιγμή που μαζί με τον Αντώνη ξεκινούν με νοικιασμένο φουσκωτό να πάνε στην Αίγινα… Στόχος τού Ορφέα η Ελένη…

Για την αρχική σελίδα « Το Τατουάζ » πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More