Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Συμπέθεροι από τα Τίρανα – Η υπόθεση της σειράς

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η Πένη και ο Λυκούργος (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας.

Συμπέθεροι από τα Τίρανα – Η υπόθεση της σειράς

Έχουν μια μοναχοκόρη τη Λίζα, η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο. Όλα τους τα προβλήματα μοιάζουν να έχουν λυθεί. Ζουν σε ένα περιβάλλον νεόπλουτης πολυτέλειας και το όνειρο τους είναι, τι άλλο; Να δουν την κορούλα τους νυφούλα δίπλα σε έναν καλό γαμπρό. Σχεδόν δίπλα απ’ το σπίτι τους, έχουν τη μονοκατοικία τους η Πωλίνα, αδερφή της Πένης και ο άντρας της Βασίλης, οι οποίοι ζουν σε ένα αντίστοιχα εύπορο περιβάλλον.

Λίγο πριν το Πάσχα, η Λίζα έρχεται από το Λονδίνο με το αγόρι της, ένα νεαρό φοιτητή που γνώρισε στο Λονδίνο, τον Άλφρεντ. Το γεγονός ότι η κόρη τους έχει φίλο, είναι μία μεγάλη έκπληξη για την οικογένεια, αλλά ευχάριστη. Ο Άλφρεντ είναι πανέμορφος και πολύ ευγενικός. Οι δυο αδερφές αλλά και οι δυο μπατζανάκηδες ενθουσιάζονται όταν γνωρίζουν το γαμπρό απ’ το Λονδίνο. Ωστόσο πέφτουν απ’ τα σύννεφα όταν μαθαίνουν ότι ο Άλφρεντ δεν είναι Άγγλος, αλλά Αλβανός.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα με την άφιξη των γονιών του Άλφρεντ. Όταν καταφθάνουν και οι συμπέθεροι από τα Τίρανα ξεκινάει μια δίνη κωμικών εξελίξεων. Πέφτουν οι μάσκες. Και οι τέσσερις Έλληνες συμπέθεροι δίνουν ρεσιτάλ υποκρισίας, ξιπασιάς, ανοησίας, πονηριάς και διαπλοκής. Μιας διαπλοκής που περιλαμβάνει όλο τον κοινωνικό περίγυρο της επαρχιακής πόλης, που εκπροσωπείται στο έργο από ένα νεαρό και φιλόδοξο βουλευτή της περιοχής, που είναι και υφυπουργός πολιτισμού, τον Ηλία Λαλαμπίρδα.

Οι δύο οικογένειες ενώνονται για χάρη των παιδιών τους, αλλά ένα είναι το βασικό ερώτημα: θα καταφέρουν να συνυπάρξουν όλοι μαζί; Η κωμική σειρά του MEGA είναι γεμάτη απρόοπτα, κωμικοτραγικές καταστάσεις και άφθονο γέλιο. Τα συμπεθέρια δεν έρχονται για μία απλή επίσκεψη, αλλά για να μας δείξουν την πιο σουρεαλιστική εικόνα της νεοελληνικής πραγματικότητας μέσα από διάφορες συμπεριφορές και πολλές αντιφάσεις.

You might also like