Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler – Ο Ταλαδιανός ξεβρακώνει τους διάσημους

Survivor Spoiler – Στο Survivor απόψε, στις 19/2, το συμβούλιο του νησιού θα φιλοξενήσει ένα θέαμα γεμάτο ένταση και ανατροπές. Είναι ένα μέρος όπου οι συμμετέχοντες εκφράζουν ανοιχτά τις σκέψεις τους, είτε αυτές είναι οι σκληρές αλήθειες είτε τα μεγάλα ψέματα. Ας εστιάσουμε, ωστόσο, στα γεγονότα της προηγούμενης ημέρας.

Survivor Spoiler – Ο Ταλαδιανός ξεβρακώνει τους διάσημους

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε την ομάδα των Μπλε να καταφέρνει να κερδίσει ένα εξαιρετικά ανατρεπτικό παιχνίδι, στέλνοντας τους Κόκκινους στη δύσκολη διαδικασία της ψηφοφορίας για αποχώρηση. Οι Κόκκινοι, ανταποδίδοντας την κίνηση, επέλεξαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, ο οποίος αντιμετώπισε την κατάσταση με χαρά. Σήμερα, έχουμε ήδη αποκαλύψει την ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, καθώς και το όνομα του δεύτερου υποψηφίου προς αποχώρηση, το οποίο αποτελεί μεγάλη έκπληξη.

Πριν από την ψηφοφορία, ωστόσο, στο συμβούλιο του νησιού, οι Μπλε και οι Κόκκινοι θα ανταλλάξουν βαριά λόγια. Ο Ταλαδιανός θα αποκαλύψει πως ο Ντάνιελ Νούρκα, παρά τις προσπάθειές του, δεν απολαμβάνει τη στήριξη κανενός, ενώ ο Αλέξης Παππάς γίνεται έξαλλος και προσπαθήσει να υπερασπιστεί με επιμονή την ομάδα του. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like