Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler – Ο Λιανός ρίχνει την Βόμβα και ταράζει τα νερά

Survivor Spoiler – Η 7η εβδομάδα του Survivor φαίνεται πως θα είναι άκρως ανατρεπτική! Πρώτον, φτάνουμε στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας και δεν έχουμε ακόμα σαφή εικόνα σχετικά με το αν η μονομαχία θα είναι ανάμεσα σε άνδρες ή γυναίκες αφού στην πρώτη ψηφοφορία οι Κόκκινοι ψήφισαν άνδρα, ενώ στη δεύτερη οι Μπλε ψήφισαν γυναίκα.

Survivor Spoiler – Ο Λιανός ρίχνει την Βόμβα και ταράζει τα νερά

Δεύτερον, απόψε αναμένεται ο Γιώργος Λιανός να προκαλέσει σάλο με την ανακοίνωσή του στο συμβούλιο του νησιού! Πιο συγκεκριμένα, στο trailer ακούγεται να λέει: «Πέφτει μια βόμβα στο συμβούλιο» και ακολουθεί σιωπή. Οι παίκτες φαίνεται να κοιτάζουν έκπληκτοι, με το στόμα ανοιχτό. Το serfare.com, ωστόσο, φέρνει στο φως νέο spoiler. Η ανακοίνωση αυτή ήταν αναμενόμενη από τους ενθουσιώδεις θεατές του Survivor, οι οποίοι περίμεναν με αγωνία τη στιγμή αυτή για να συμμετάσχουν ενεργά στο παιχνίδι, όπως κάνουν κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του serfare.com, η “βόμβα” που ανακοινώνει ο Λιανός αφορά τον τρόπο με τον οποίο διεξάγονται οι αποχωρήσεις στον Άγιο Δομίνικο! Το παιχνίδι ήταν έντονα αγωνιστικό μέχρι στιγμής, αλλά από την επόμενη εβδομάδα φαίνεται ότι θα αλλάξει! Τώρα οι τηλεθεατές θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο, καθώς θα αναλάβουν να αποφασίσουν ποιος παίκτης θα παραμείνει και ποιος θα αποχωρήσει…

Αυτή η αλλαγή αναμένεται να έχει σημαντικές συνέπειες, καθώς θυμόμαστε ξεκάθαρα την Ασημίνα να δηλώνει στα πρώτα επεισόδια ότι δεν την ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων για τον χαρακτήρα της, αφού η αγωνιστικότητά της είναι αυτή που την κρατάει στο παιχνίδι. Φαίνεται ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτό το παιχνίδι.  Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like