Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler – Ο Γεωργουδάκης σπάει την σιωπή του – Ξεμπροστιάζει κόσμο

Survivor Spoiler – Ο Άγγελος Γεωργουδάκης εμφανίστηκε ως καλεσμένος στο Fay’s time του ΣΚΑΙ σήμερα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, μετά την αναγκαία αποχώρησή του από το Survivor λόγω προβλημάτων υγείας. Ο παίκτης της Μπλε ομάδας είχε πατήσει ένα τοξικό κοράλλι, με αποτέλεσμα να υποστεί παράλυση και η παραγωγή να αποφασίσει την άμεση επιστροφή του στην Ελλάδα.

Survivor Spoiler – Ο Γεωργουδάκης σπάει την σιωπή του – Ξεμπροστιάζει κόσμο

Στη συνέντευξή του στο πλατό, ανέφερε πως η αποχώρησή του δεν ήταν η επιθυμητή, αλλά ήταν αναγκαία για λόγους υγείας. Επίσης, αποκάλυψε την επίθεση που δέχτηκε από τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος τον κατηγόρησε σε δημόσια εκπομπή. Εξήγησε πως απόφευγε να μπει στο παιχνίδι και για αυτό το λόγο του έδινε “πόλεμο”, απειλώντας ότι θα τον συκοφαντούσε στην παραγωγή. Ο Γεωργουδάκης αναφέρθηκε και στην προσωπική του σχέση με τον Καραγκούνια, λέγοντας πως αυτή έχει τελειώσει εδώ και δύο χρόνια. Αποκάλυψε ότι ο Καραγκούνιας προσπάθησε να τον διαβάλει στην παραγωγή με συκοφαντίες και ψέματα.

Σχετικά με την επίθεση του Καραγκούνια, είπε πως αυτός τον πίεζε να πιεί ψέματα στην παραγωγή και να αρνηθεί την γνωριμία τους. Αποκάλυψε επίσης ότι ένιωσε πως ο Καραγκούνιας προσπαθούσε να τον βλάψει κατά τη διάρκεια της απουσίας του από το παιχνίδι. Στο τέλος της συνέντευξης, απηύθυνε ένα μήνυμα προς τον Καραγκούνια, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την συμπεριφορά του και καταδικάζοντας τις πράξεις του. Τον υπενθύμισε ότι η ανθρωπότητα αξίζει σεβασμό και αλήθεια, και ότι η συμπεριφορά του αποκαλύπτει τον αληθινό του χαρακτήρα. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like