Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler – Κερδίζουν την 2η ασυλία

Survivor Spoiler – Η 8η εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε δυναμικά, με το χθεσινό επεισόδιο να φέρνει επιβεβαιώσεις σχετικά με τον τραυματισμό της Ασημίνας Χατζηανδρέου και του Σάββα Γκέντσογλου. Όπως είχαμε αποκαλύψει εδώ στο serfare.com, οι δύο αθλητές θα απουσιάσουν από τα αγωνίσματα για τουλάχιστον μία εβδομάδα, γεγονός που αποδυνάμωσε την ομάδα των Κόκκινων και ανάγκασε την παραγωγή να λάβει μέτρα.

Survivor Spoiler – Κερδίζουν την 2η ασυλία

Στο χθεσινό επεισόδιο, πέραν των γνωστών πλέον τραυματισμών, παρακολουθήσαμε την έλευση τεσσάρων νέων παικτών στο παιχνίδι. Οι νέοι αυτοί αθλητές έγιναν μέρος των δύο ομάδων, ανακατατάσσοντας τις ισορροπίες και προσφέροντας νέα δυναμική. Ωστόσο, η αλλαγή αυτή δεν ευνόησε τους Κόκκινους, οι οποίοι υπέστησαν απώλεια στο πρώτο αγώνισμα και αναγκάστηκαν να θέσουν υποψηφιότητα προς αποχώρηση την Έλενα Αμανατίδου.

Στο αποψινό επεισόδιο, όπως φαίνεται και στο trailer που κυκλοφόρησε, αναμένεται να επικεντρωθεί στην αποκάλυψη που θα κάνει ο Γιώργος Γκιουλέκας για τον Σταμάτη Ταλαδιανό και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Οι δύο ομάδες, μπλε και κόκκινοι, θα διεκδικήσουν τη νίκη με σκληρό αγώνα, με πληροφορίες να υποδεικνύουν ότι οι μπλε αναμένεται να πάρουν τη νίκη για μία ακόμα φορά. Με αυτή την αναπόφευκτη ήττα, οι κόκκινοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ανάγκη να ψηφίσουν έναν ακόμα συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Οι μπλε φαίνεται να έχουν ανακτήσει τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση και να είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like