Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler – Η νίκη θα κριθεί στον πόντο

Survivor Spoiler – Το Survivor κέντρισε ξανά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού την προηγούμενη Κυριακή, κατακτώντας την πρώτη θέση στην τηλεθέαση τόσο στο γενικό κοινό, όσο και στο δυναμικό κοινό, με ποσοστά 20,6% και 18% αντίστοιχα.

Survivor Spoiler – Η νίκη θα κριθεί στον πόντο

Μετά την ήττα τους στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, η ομάδα των Μπλε αποφάσισε να προβεί σε μια τελετή εξιλέωσης, με στόχο να επανέλθει στις νίκες. Παρά τη χιουμοριστική τους διάθεση, φάνηκε η αποφασιστικότητά τους να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη κατάσταση. Στον πρώτο αγώνα ασυλίας, παρά το γεγονός ότι οι Κόκκινοι, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους, Αλέξη Παππά, φαινόταν ότι θα κατακτήσουν τη νίκη, οι Μπλε κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να προχωρήσουν σχεδόν ανέμελοι προς το Συμβούλιο του νησιού.

Εκεί, οι Κόκκινοι υποψήφιοι απέδωσαν τον Θοδωρή Τουρκογεώργο. Απόψε, οι δύο ομάδες εμφανίζονται με αυξημένη διάθεση για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή τους προς τη νίκη. Αναμένονται συναρπαστικές ανατροπές και εντυπωσιακά ματς σε έναν αγώνα που θα κριθεί στα flag race. Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πιο έντονη από ποτέ, καθώς και οι δύο επιθυμούν απεγνωσμένα να κατακτήσουν την ασυλία και να αποφύγουν την ψηφοφορία εκδίκασης στο Συμβούλιο του νησιού. Οι συμμετέχοντες επιδεικνύουν ακαταμάχητη αίσθηση ανταγωνισμού, ενώ η αγωνία για την τελική απόφαση φαίνεται να αγγίζει κορύφωση.

Με το μέλλον τους στο παιχνίδι να εξαρτάται από την επιτυχία τους στον επόμενο αγώνα, η πίεση είναι ακόμη μεγαλύτερη και η απόδοσή τους προορίζεται να κριθεί στην επόμενη στιγμή στην παραλία. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like