Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler – Η Ασουμανάκη ρίχνει το φαρμάκι της

Survivor Spoiler – Η Ζωή Ασουμανάκη, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor, αποκάλυψε στην εκπομπή Γεια σου το παρασκήνιο του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor Spoiler – Η Ασουμανάκη ρίχνει το φαρμάκι της

“Επέστρεψα γρήγορα από το παιχνίδι και θα ήθελα να έμενα λίγο περισσότερο. Μέσα στο παιχνίδι, οι συμπαίκτες μου με ρωτούσαν για τα νέα έξω, το πως εξελίσσεται το σόου και τα πρόσωπα τους. Είδαμε σχέσεις να δημιουργούνται και άλλες να χαλάνε. Κάποιοι ήταν στενοί φίλοι, ενώ άλλοι έφευγαν τα βράδια. Κατερίνα Δαλάκα, Όλγα, Αλέξης Παππάς και Σάββας ήταν ανάμεσα σε αυτούς. Η Ασημίνα κυκλοφορούσε ανάμεσα στις ομάδες, χωρίς κακές προθέσεις.

Είχα πει πως ο Φάνης είναι ιδιαίτερα δυνατός παίκτης, αλλά ίσως θα έπρεπε να χαλαρώσει λίγο από την υπεροψία του. Άκουσα πως αυτό δεν του πήγαινε καλά. Όσο για τη Σταυρούλα, δεν είχα προηγούμενη επαφή μαζί της, αλλά μερικές φορές ο χαρακτήρας της με ανησύχησε. Παρατήρησα πως σχολίαζε αρνητικά, ακόμα και για εμένα, παρόλο που δεν είχα καμία σχέση μαζί της. Αναφορικά με ένα περιστατικό, έστειλα φιλάκια σε έναν συγκεκριμένο συμπαίκτη και προκάλεσα αντιδράσεις σε κάποιον άλλο. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω αν αυτό δείχνει ζήλια ή όχι.

Το μήνυμα που ακολούθησε ήταν εξαιρετικά επιθετικό και δεν ήξερα αν έπρεπε να το αναφέρω στην κάμερα. Απευθύνθηκα στον συγκεκριμένο παίκτη, όχι στη Χρύσα ή σε κάποιον άλλο συμπαίκτη. Δεν έχω ιδέα τι κάνει ο σύντροφός της, αλλά εύχομαι τα καλύτερα για τα παιδιά. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι πάντα όπως φαίνονται”, εξήγησε η Ζωή Ασουμανάκη για την εμπειρία της στο reality επιβίωσης.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like