Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor spoiler διαρροή 14/2: Η Μαριπόζα επιστρέφει για να…φύγει – Ο Παππάς δίνει στεγνά την Άννα Μαρία

Survivor spoiler διαρροή 14/2: Όταν γράφαμε εμείς για αγκαλίτσες και χαδάκια και χέρια σε περίεργα σημεία, για τον Νίκο και την Άννα Μαρία, μερικοί έβγαιναν να μας πουν τρελούς για να υποστηρίξουν την δική τους παπάτζα ότι δήθεν ήταν η Μαριαλένα για να δημιουργήσουν θέμα και να μην στεναχωρήσουν την κολλητή τους!

Survivor spoiler διαρροή 14/2: Η Μαριπόζα επιστρέφει για να…φύγει – Ο Παππάς δίνει στεγνά την Άννα Μαρία

Τώρα όμως επίσημα απο το στόμα του Παππά ο οποίος για να καλύψει τις δικές του κουτσουκέλες την έδωσε στεγνά, η Άννα Μαρία βάζει τα κλάματα γιατί έτσι φαίνεται το κακό της πρόσωπο την ώρα που έχει αφήσει στην Θεσσαλονίκη τον δεσμό της να την περιμένει!

Φυσικά το τι θα επακολουθήσει στο συγκεκριμένο θέμα, έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ακόμα όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το θέμα της Έλενας Κρεμλίδου.

Η Μαριπόζα επιστρέφει μετά την πολυήμερη παραμονή της στην κλινική του Survivor, όπως φαίνεται όμως ούτε καν για λίγες παραστάσεις, αφού το πρόβλημα της πίεσης της ξαναεμφανίζεται και πλέον άπαντες κάνουν δεύτερες σκέψεις για την παίκτρια.

Όπως φαίνεται όμως δεύτερες σκέψεις κάνει και η ίδια η Έλενα αφού βλέπει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο Survivor και όπως φαίνεται μαζεύει τα πράγματα της για να επιστρέψει.

Η ομάδα των Μπλε, βρίσκεται σε άσχημο σταυροδρόμι και πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Οι κατηγορίες και οι μομφές, αλλά και τα πολλά μέτωπα που έχουν ανοίξει δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα, το οποίο σίγουρα θα επηρεάσουν και την αγωνιστική τους ταυτότητα.

Χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε κανένα spoiler είναι σχεδόν σίγουρό ότι και αυτή η εβδομάδα θα έχει Μπλε χρώμα στην αποχώρηση.

Οι ισορροπίες έχουν πλέον αλλάξει!

 

You might also like