Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler – Deal για Πασίγνωστη τραγουδίστρια Και νέο παίκτη φωτιά

Survivor Spoiler – Ο Ατζούν φορτώνει για να ολοκληρώσει το ρόστερ στο επερχόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, και πέρα από τους Μαχητές, σχεδιάζει να έχει στην ομάδα του και πρώην παίκτες. Ο “Ντάφυ” του πρότεινε ένα όνομα που, σύμφωνα με αυτόν, θα φέρει ταραχή στη Ζούγκλα.

Survivor Spoiler – Deal για Πασίγνωστη τραγουδίστρια Και νέο παίκτη φωτιά

Η επιστροφή του ριάλιτι προγραμματίζεται για το 2024, και ήδη υπάρχουν πληροφορίες για τη συμμετοχή της πρώτης παίκτριας στην ομάδα των “Διασήμων”. Πρόκειται για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που έχει ήδη αποφασίσει να επιστρέψει στον αγώνα επιβίωσης, σύμφωνα με αναφορές. Το ριάλιτι επιβίωσης θα μεταδοθεί ξανά από τον σταθμό ΣΚΑΪ με νέα επεισόδια και νέους παίκτες, καθώς και με τη συμμετοχή κάποιων παλιών γνώριμων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Serfare.com η παραγωγή έχει ήδη επικοινωνήσει με πρώην παίκτες όπως η Κατερίνα Δαλάκα, ο Τριαντάφυλλος και ο Άρης Σοϊλέδης, με τον τελευταίο να έχει ήδη αποδεχθεί την πρόταση.

Ο Τριαντάφυλλος, παρότι δεν επιβεβαίωσε επίσημα τη συμμετοχή του, πρότεινε στον Ατζούν να συμπεριλάβει τους Αλέξη Παππά και Βασίλη Σίμο, υποστηρίζοντας ότι η παραγωγή δεν έχει εκτιμήσει σωστά τον δεύτερο και ότι έχει πολλά να προσφέρει. Η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, γνωστή από το X Factor και το πρώτο ριάλιτι το 2017, είχε ακουστεί για τον προηγούμενο κύκλο, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν συμμετείχε. Ιστορικές ήταν οι κόντρες της με τον Στέλιο Χανταμπάκη αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι υπάρχει πιθανότητα επιστροφής της στο ριάλιτι, καθώς προβλέπεται συνάντησή της με τον παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι.

Το γραμμάτιο που δεν εξετάστηκε πλήρως πέρυσι, με την απουσία της Ειρήνης Παπαδοπούλου, φαίνεται ότι ενδέχεται να εξαργυρωθεί φέτος, με την πιθανή συμμετοχή της στο επερχόμενο ριάλιτι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like