Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler – Ανατροπή – Αυτή η παίκτρια αποχωρεί

Survivor Spoiler – Στο Survivor απόψε, οι παίκτριες που αναμένεται να διεκδικήσουν την παραμονή τους είναι οι Μαριλίνα Βακονδίου, Ευγενία Μπόρλα, Αναστασία Τσερού και Μαρία Αντωνά. Η πρώτη ασυλία κατέληξε στους Κόκκινους, με αποτέλεσμα η Μαριλίνα να βρεθεί υποψήφια.

Survivor Spoiler – Ανατροπή – Αυτή η παίκτρια αποχωρεί

Στη συνέχεια, οι Μαχητές κέρδισαν το δεύτερο αγώνισμα, με αποτέλεσμα η Ευγενία να είναι η δεύτερη υποψήφια. Τρίτη υποψήφια αναδείχθηκε η Αναστασία, μετά από τη νέα ασυλία που κέρδισαν οι Μαχητές. Τέλος, στον τέταρτο αγώνα, οι Μαχητές κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη νίκη για τρίτη φορά, ορίζοντας την Μαρία Αντωνά ως την τέταρτη υποψήφια.

Σήμερα, οι Μπλε παίζουν για το έπαθλο επικοινωνίας και κερδίζουν ξανά. Σχετικά με την παίκτρια που αποχωρεί απόψε, το Spoiler υποδεικνύει έντονη μάχη ανάμεσα στη Μαριλίνα και την Ευγενία, με την τελευταία να φαίνεται λιγότερο πιθανή να παραμείνει. Ωστόσο, η πιθανή απόφαση της Μαρίας να αποχωρήσει εθελοντικά μπορεί να επιφέρει μια τεράστια ανατροπή στο παιχνίδι. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ
You might also like