Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler – Ανακατεύει ξανά την τράπουλα ο Ατζούν

Survivor Spoiler – Η 9η εβδομάδα του Survivor ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, φέρνοντας μαζί της νέα στοιχεία για το μέλλον του ριάλιτι επιβίωσης. Ο παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει λάβει αποφάσεις που περιμένουμε να εφαρμοστούν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Survivor Spoiler – Ανακατεύει ξανά την τράπουλα ο Ατζούν

Πρώτον, αναμένεται η επιστροφή της κλασικής μεθόδου ψηφοφορίας, δίνοντας στο κοινό την εξουσία να αποφασίζει ποιος παίκτης θα παραμείνει και ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Αυτή η αλλαγή αναμένεται να διαταράξει τις ισορροπίες στο Survivor. Δεύτερον, προβλέπεται να υπάρξουν αλλαγές στις ομάδες των παικτών. Οι κινήσεις αυτές ίσως επιταχύνονται από την αποχώρηση της Μαρίας Αντωνά από τους Κόκκινους, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει την ισορροπία του παιχνιδιού. Με τρεις τραυματίες παίκτες στην ομάδα των Κόκκινων, η ανάγκη για αλλαγή είναι επιτακτική.

Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτές οι αλλαγές θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα, αλλά είναι πιθανόν να εφαρμοστούν σύντομα. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι αποφασισμένος να αναστρέψει την πτώση των νούμερων τηλεθέασης του Survivor, έχοντας κατά νου την επιτυχία του προγράμματος. Το MasterChef ανταγωνίζεται άμεσα το reality και έχει αυξήσει τη δημοτικότητά του. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν πρόκειται να επιτρέψει στο Survivor να υποχωρήσει, και θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να αναστρέψει την κατάσταση.

Είναι σίγουρος για το τι χρειάζεται για να διασώσει το πρόγραμμα και έχει ήδη σχεδιάσει τις κινήσεις που θα το επιτρέψουν αυτό. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ
You might also like