Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler 9/2/21: Μήπως ήρθε η Ώρα της εκδίκησης για την δεύτερη ασυλία

Survivor Spoiler 9/2/21: Μας τέλειωσε και η Δευτέρα και πάμε για την 2η μάχη ασυλίας την Τρίτη στο Survivor! Όλα πήγαν όπως τα περιμέναμε και σας είχαμε από πολύ νωρίς δώσει τους νικητές της Δευτέρας, αλλά όπως λένε και στην πιάτσα τα φρέσκα κουλούρια έχουν αξία.

Survivor Spoiler 9/2/21: Μήπως ήρθε η Ώρα της εκδίκησης για την δεύτερη ασυλία

Νέο αγώνισμα ασυλίας μπροστά μας αλλά και τα πικάντικα που μας άφησε η χθεσινή μέρα. Όπου είδαμε την τέταρτη νίκη των Κόκκινων στους πέντε τελευταίους αγώνες ή από την άλλη πλευρά να μειώνουν σε 9-4, αφού οι Μπλε παραμένουν η ομάδα με τις περισσότερες νίκες.

O παίκτης που κατάφερε να πάρει την ασυλία είναι ο Αλέξης Παππάς
Η Ελευθερία όπως ήταν αναμενόμενο ψηφίστηκε παίχτρια προς αποχώρηση. Το μεγαλύτερο σιγουράκι ήταν. Με 7 ψήφους. Τέτοια αγάπη πια….

Η πρώτη ασυλία της εβδομάδας πήγε στην Κόκκινη ομάδα με το αποτέλεσμα να λέει 10 – 6, όταν με ένα σερί 5-0 έκανε την ανατροπή, και καθάρισε τους Μπλε.

Στο συμβούλιο έγινε το δώσε και σε μένα μπάρμπα. Ο κακός… χαμός

Να σας δώσουμε και μια είδηση σημαντική. Η παραγωγή θα δώσει μεταγραφική βοήθεια στους Μπλε. Και μάλιστα πολύ σύντομα.

Η Μαριπόζα μένει στο νοσοκομείο για 3-4 μέρες και τα πράγματα δείχνουν δύσκολα για να συνεχίσει στο παιχνίδι

Αλλά και η Σοφία από τους Κόκκινους φαίνεται ότι δύσκολα να επιστρέψει στο παιχνίδι. (Από την πρώτη ημέρα του ατυχήματος σας είχαμε δώσει την είδηση ότι παίζει πολύ η οριστική της αποχώρηση)

2ος αγώνας ασυλίας – Μπλε ή Κόκκινοι

Το spoiler της Τρίτης

Είναι δεδομένο ότι Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Ναι μεν οι Κόκκινοι είναι σε τρομερή φόρμα και έχουν κάνει 4 νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες, αλλά και οι Μπλε δεν ξέχασαν ξαφνικά να αγωνίζονται και να κάνουν μεγάλες νίκες. Οπότε τίποτα δεν είναι δεδομένο, και η ανατροπή είναι κάτι που μπορούν να το πετύχουν. Φυσικά το ερώτημα είναι πότε;

Αποτέλεσμα είναι ότι οι κόκκινοι έχουν πάρει φόρα και…πετάνε. Τους καθάρισαν ξανά και μάλιστα με μεγάλη ανατροπή τους Μπλε.

Είναι κάτι που δεν μπορείς να παραβλέψεις. Δεν μπορείς εύκολα να τους πας κόντρα. Δεν κάνουμε εικασίες εδώ. Αν κερδίσουν οι Κόκκινοι ξανά, περιμένω να δω σκηνές απίστευτες στην καλύβα των Μπλε. Σηκώνει ακόμα περισσότερο γκρίνια αυτή καλύβα;

Οι συνθήκες έχουν δυσκολέψει στο Survivor και πλέον την έντονη πείνα έχουν αρχίσει να νιώθουν και οι Μπλε, που μέχρι πρότινος «έτρωγαν» όλα τα έπαθλα.

Το σημερινό αγώνισμα της 2ης ασυλίας βασίζεται περισσότερο στην δύναμη και λιγότερο στις δεξιότητες.

Όταν οι μονομαχίες πάνε στην δύναμη περισσότερο ευνοεί τους Μπλε. Θα έχουν σκυλιάσει για να επιστρέψουν στις νίκες. Και από την άλλη πλευρά οι Κόκκινοι πιο δυνατοί από ποτέ.

Μήπως ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στις νίκες οι Μπλε;

You might also like