Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor spoiler 7/2/21: Έχουμε Τους Νικητές Της Κυριακής!

Survivor spoiler 7/2/21: Πλησιάζει η Κυριακή και πάμε δυνατά για ακόμα μια εβδομάδα Survivor γεμάτη δράση!

Survivor spoiler 7/2/21: Έχουμε Τους Νικητές Της Κυριακής!

Στο παιχνίδι όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει και το ενδιαφέρον, αφού οι ομάδες είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικές. Και μάλιστα οι Μπλε θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο όπως άλλωστε σας το είχαμε δώσει εδώ. Αυτή την φορά θα τους δώσει δυνατούς αγωνιστικά παίχτες και θα ανέβουν περισσότερο οι Μαχητές. Αλλά μαζί με το αγωνιστικό κομμάτι των Μπλε θα ανέβουν και οι ίντριγκες, οι κλίκες και οι τσακωμοί. Είναι στο dna της ομάδας όπως φαίνεται.

Και όμως μαθαίνουν τα νέα οι παίχτες.
Ορισμένοι παίχτες το έχουν αναγάγει σε επιστήμη το θέμα των μηνυμάτων. Έχουν κωδικοποιήσει ορισμένες λέξεις και έτσι μαθαίνουν τα νέα από Ελλάδα μεριά. Πιο συγκεκριμένα μέσα από τα μηνύματα επικοινωνίας και αφού από πριν είχαν συνεννοηθεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, χρησιμοποιούν λέξεις που έχουν ειδικό νόημα. Διαφορετικό από αυτό που η παραγωγή καταλαβαίνει. Μιλάμε για ανεβασμένες καταστάσεις.

Το τρέιλερ της Κυριακής

Η Μαριαλένα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, θα δούμε τον Νίκο Μπάρτζη εκτός εαυτού και θα έχει ένα πολύ άγριο επεισόδιο με συμπαίκτη του, αλλά και με την παραγωγή, και από την άλλη όλοι ψάχνονται αν θα φύγει η Ελευθερία. Αν ήταν στο χέρι της ομάδα της θα ήταν εκτός παιχνιδιού. Είχαμε και τον τραυματισμό της Ανθής, αλλά όχι κάτι σοβαρό, οπότε θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά.

Πάμε τώρα και στις ομορφιές. Το… ανήσυχο ζευγάρι δεν ανήκει στην Κόκκινη ομάδα, αλλά στην Μπλε. Τώρα όσοι είναι παρατηρητικοί ας δουν τους πανηγυρισμούς της Μπλε ομάδας και θα το καταλάβουν εύκολα. Survivor spoiler 7/2/21

Κόκκινοι ή Μπλε;
Τις προηγούμενες ήμερες σας δώσαμε όλα τα στατιστικά στοιχεία, κάναμε και μια ανάλυση για τις ομάδες, και την Κυριακή έχουμε τον κλασικό μας αγώνα επάθλου.

Πριν πούμε για την Κυριακή στους αγώνες αυτής της εβδομάδας πάμε με σχετική ισορροπία στις νίκες. Περισσότερο στο 2-2 νίκες για τις ομάδες, άντε βαριά να δούμε 3-1 για κάποια από τις ομάδες.

Και πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας για το πολύ σημαντικό έπαθλο φαγητού.! Θα δούμε ότι στον στίβο μάχης, επικρατούν οι δεξιότητες! Βάση των όσων έχουμε δει στο παρελθόν ένα μικρό προβάδισμα το έχουν οι Κόκκινοι. Τους πάει το υγρό στοιχείο.

Είναι και πιο πεινασμένοι, μην το ξεχνάτε αυτό, και από την άλλη ρε παιδί μου στους Μπλε γίνεται το έλα να δεις. Συνέχεια στην γκρίνια μεταξύ τους και στα μανουριάσματα.

Να το δώσουμε….θα το δώσουμε λοιπόν

Οι Κόκκινοι αναμένεται να κερδίσουν την Κυριακή. Οι Διάσημοι θα παρουσιαστούν πολύ δυνατοί και θα πάρουν μια σημαντική νίκη. Από Δευτέρα θα έχουμε μια άλλη μέρα. Έτσι λέμε….

Το χρώμα που θα φορεθεί στο νησί θα είναι ΚΟΚΚΙΝΟ.

You might also like