Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler 28-2 – Γυναικεία υπόθεση η αποψινή αποχώρηση

Survivor Spoiler 28-2 – Η αποχώρηση από το Survivor αποτελεί γυναικεία υπόθεση απόψε, 27/2, καθώς μετά τις ψήφους κατά της Αμανατίδου και της Αντωνά, ακολούθησαν άλλες δύο κοπέλες χθες. Η τετράδα που θα μονομαχήσει απόψε περιλαμβάνει τις Δαλάκα, Αντωνά, Αμανατίδου και τη νέα προσθήκη, την Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Survivor Spoiler 28-2 – Γυναικεία υπόθεση η αποψινή αποχώρηση

Τον αγώνα ασυλίας του Survivor κέρδισε η ομάδα του Τζέιμς και του Φάνη με σκορ 11-8, με αποτέλεσμα οι κόκκινοι να αναγκαστούν να επιλέξουν υποψήφιους προς αποχώρηση. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως Ντάνιελ και Δαλάκα ισοβάθμησαν για τον τίτλο του MVP, αλλά η Κατερίνα επικράτησε λόγω καλύτερων στατιστικών. Στο συμβούλιο, μετά από αντιπαράθεση με τους μπλε σχετικά με ειρωνείες προς την Ασημίνα, οι κόκκινοι αποχώρησαν προσωρινά από το γύρισμα.

Ωστόσο, επέστρεψαν μετά την κλήση του Λιανού να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τελικά, η Δαλάκα ανακοίνωσε το όνομα της παίκτριας που θα συμπληρώσει την τετράδα, την Χρύσα Χατζηγεωργίου. “Είμαι έτοιμη να μονομαχήσω, πρώτη φορά σε αυτή τη διαδικασία. Θα δω και πώς θα πάει, ελπίζω να παραμείνω στο παιχνίδι”, δήλωσε η Χατζηγεωργίου. Άρα, η μάχη για την επιβίωση στο παιχνίδι θα διεξαχθεί απόψε μεταξύ των Δαλάκα, Αντωνά, Αμανατίδου και Χατζηγεωργίου. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like