Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler 26-2 – Αυτός είναι ο δεύτερος μονομάχος

Survivor Spoiler 26-2 – Το αποψινό επεισόδιο του Survivor αποκαλύπτει στο κοινό πτυχές του ριάλιτι που συνήθως παραμένουν κρυφές.

Survivor Spoiler 26-2 – Αυτός είναι ο δεύτερος μονομάχος

Μαζί με αυτήν την αποκάλυψη, θα πραγματοποιηθεί και η ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η αυριανή ψηφοφορία αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, ειδικά αφού έχουμε ήδη αποκαλύψει ποια ομάδα κερδίζει. Μετά την ψήφο της Έλενας Αμανατίδου, ο αποψινός υποψήφιος καθορίζεται και η μάχη αποφασίζεται ανάμεσα σε δύο φύλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του serfare.com, η εβδομαδιαία μονομαχία θα είναι ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Επιπλέον, η επόμενη υποψήφια από τους Διάσημους που θα αντιμετωπίσει την απειλή της αποχώρησης φαίνεται πως θα είναι η Μαρία Αντωνά. Η ίδια η Μαρία έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει, γεγονός που κάνει την υποψηφιότητά της ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Πώς θα επηρεάσει αυτή η κατάσταση την δυναμική μέσα στην ομάδα των Διάσημων; Ποιες είναι οι πιθανές συνέπειες της αποχώρησής της για τη συνέχεια του παιχνιδιού; Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like