Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler 25-2 – Κερδίζουν την ασυλία

Survivor Spoiler 25-2 – Το Survivor επιστρέφει σήμερα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, με ένα ακόμα επεισόδιο που υπόσχεται διασκέδαση! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει μια εκπληκτική έκπληξη για τις κόκκινες και μπλε ομάδες. Όπως συνήθως, διοργανώνει αγώνες με τους φίλους τους, περιλαμβάνοντας και διάσημους προσκεκλημένους, με την υπόσχεση μεγάλου επάθλου αν κερδίσουν.

Survivor Spoiler 25-2 – Κερδίζουν την ασυλία

Αυτή τη φορά, ο αγώνας είναι ποδοβόλεϊ με μια έκπληξη καλεσμένο. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο αν θα διεξαχθεί και αγώνας ασυλίας σήμερα. Ίσως η παραγωγή αποφάσισε να δώσει στους διαγωνιζόμενους μια μέρα χαλάρωσης, με την επιστροφή τους στον αγώνισμα αύριο (26/2). Παρόλα αυτά, οι συζητήσεις για τους πιθανούς νικητές της ασυλίας έχουν αρχίσει. Οι μπλε ομάδα έχει ενισχυθεί με την άφιξη της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Τζέιμς Καφετζή, ενώ ο τραυματισμός της Ασημίνας Χατζηανδρέου αποτελεί παράγοντα.

Φαίνεται πως οι κόκκινοι ίσως να μην είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν, και έτσι κάποιος από αυτούς θα βρει τον εαυτό του στον τάκο. Το τελικό ρόστερ δεν έχει διαμορφωθεί πλήρως, καθώς τέσσερις νέοι παίκτες κάνουν την είσοδό τους στο παιχνίδι. Πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο, η Αναστασία Τσέρου, ο Νίκος Ρικουνάκης, η Ευγενία Μπόρλα και ο Χριστόφορος Ταξίδης μοιράστηκαν τις προτιμήσεις τους από παλιούς και νέους παίκτες στο Fay’s Time. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

 

You might also like