Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler 25-2 – Κερδίζουν την 1η ασυλία της εβδομάδας

Survivor Spoiler 25-2 – Η όγδοη εβδομάδα ξεκινάει αυτή την Κυριακή και το serfare.com, σας φέρνει τις πιο πρόσφατες διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο! Φέτος, η απόκρυψη των πληροφοριών είναι πιο αυστηρή, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να καταφέρνει να περιορίζει τα spoilers και να διαρρέει μόνο λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου.

Survivor Spoiler 25-2 – Κερδίζουν την 1η ασυλία της εβδομάδας

Την ερχόμενη Κυριακή, τέσσερις νέοι παίκτες κάνουν την είσοδό τους στο ριάλιτι, φέρνοντας νέα δυναμική. Η Αναστασία Τσερού, ο Νίκος Ρικουνάκης, ο Χριστόφορος Ταξίδης και η Ευγενία Μπόρλα βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και αναμένεται να ενταχθούν δυναμικά στο παιχνίδι, ίσως ακόμα και από το επεισόδιο της Κυριακής. Παραμένει άγνωστο σε ποιες ομάδες θα ανήκουν. Όσον αφορά τις αντίστοιχες ομάδες, ενώ δεν έχει διαρρεύσει επίσημο spoiler, φαίνεται ότι οι Διάσημοι και οι Μαχητές αντιμετωπίζουν απουσίες που επηρεάζουν τη συνθήκη τους.

Οι Διάσημοι έχουν τη δική τους μερίδα προβλημάτων, καθώς η κόκκινη ομάδα φαίνεται πως είναι σε ανασύνταξη μετά τις απουσίες τους. Ο Νίκος Γκάνος αποχώρησε κανονικά, η Όλγα Πηλιάκη έφυγε οικειοθελώς, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου τραυματίστηκε σοβαρά, πιθανόν οδηγώντας σε αποχώρησή της. Όσον αφορά τους Μαχητές, η σημαντική απουσία του Φάνη Μπολέτση λόγω τραυματισμού ίσως να τους επηρεάσει, αλλά παραμένουν αισιόδοξοι για την επίτευξη της ασυλίας.

Με αυτά τα δεδομένα, ο αγώνας για την πρώτη ασυλία φαίνεται να προβλέπεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, καθώς και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προκλήσεις. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως οι μαχητές έχουν την νίκη στο τσεπάκι. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like