Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor spoiler 21/03/21: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο την Κυριακή;

Survivor spoiler 21/03/21: Η βδομάδα που μας πέρασε ήταν πιο ανατρεπτική από ποτέ με τον Τριαντάφυλλο και την Μαριάνθη να προβάλουν τα στήθη τους και να δείχνουν πως αποτελούν δύο ισχυρά χαρτιά που πολύ δύσκολα θα βγουν έξω! Την ίδια ώρα ο Γιώργος Κοψιδάς αποτελεί παρελθόν δημιουργώντας ακόμα ένα πονοκέφαλο στη κόκκινη ομάδα, που μπορεί ωστόσο να λειτουργήσει και θετικά.

Survivor spoiler 21/03/21: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο την Κυριακή;

Από την άλλη, οι μπλε μπορεί να παραμένουν διασπασμένοι σε δύο ομάδες όμως συνεχίζουν να είναι καλοί αγωνιστικά, με μια μικρή παρένθεση στον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία όπου γνώρισαν την ήττα με το δύσκολο ωστόσο 10-8 από τους κόκκινους! Ωστόσο, οι μπλε έχουν καταφέρει να κερδίσουν έναν πολύ μαχητικό Αλέξη Παππά!

Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι, εκεί όπου την Κυριακή θα έχουμε ένα ακόμα απαιτητικό αγώνισμα με έπαθλο φαγητού που περισσότερο ανάγκη δείχνουν να το έχουν οι κόκκινοι, οι οποίοι αποδυναμώθηκαν με την απώλεια του Γιώργου Κοψιδά! Θα τους επηρεάσει όλο αυτό; Άγνωστο, αφού ταυτόχρονα ο Τριαντάφυλλος θα μείνει για ακόμα μερικές μέρες έξω λόγω τραυματισμού, οπότε θα είναι λίγο πιο δυνατή η κόκκινη ομάδα αγωνιστικά.

Οι μπλε δείχνουν ασταμάτητοι, ακόμα και στην ήττα τους πήγαν να κάνουν μια μεγάλη ανατροπή! Προς το παρόν μοιάζουν φαβορί και για την Κυριακή, στο έπαθλο φαγητού. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τον στίβο μάχης αλλά και το στόχο, ο οποίος κρίνεται ιδιαίτερα απαιτητικός!

You might also like