Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler 20-2 – Έχουν την 3η ασυλία στο τσεπάκι

Survivor Spoiler 20-2 – Η νέα εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε προχθές με μεγάλη αναμονή από τους θεατές, συνεχίζοντας την αγωνία και εισάγοντας νέους παίκτες στο παιχνίδι. Σήμερα, Διάσημοι και Μαχητές ετοιμάζονται για τον αγώνα της τρίτης ασυλίας, η οποία έχει ήδη αποκαλυφθεί από τα spoilers.

Survivor Spoiler 20-2 – Έχουν την 3η ασυλία στο τσεπάκι

Η απορία ποια ομάδα θα κερδίσει την τρίτη ασυλία διακυβεύει το ενδιαφέρον του κοινού. Τα νέα όμως δεν είναι ευνοϊκά για τους Μαχητές, καθώς χθες οι Διάσημοι πέτυχαν μια σημαντική νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Μετά τη νίκη των Διασήμων, οι Μαχητές βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Σε spoiler που σας είχαμε δώσει εχθές εδώ στο serfare.com, η Μαριλίνα Βακονδίου ήταν τελικά η πρώτη επιλογή της ομάδας.

Σήμερα λοιπόν, αναμένουμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας, για τον οποίο οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι οι Διάσημοι θα καταφέρουν να κερδίσουν για ακόμη μια φορά, κάνοντας το σκορ 2 στα 3. Αυτό θα οδηγήσει στην ανάδειξη του τρίτου υποψηφίου προς αποχώρηση, που θα ανακοινωθεί στη συνέχεια. Οι εξελίξεις στο reality επιβίωσης είναι πάντα απρόβλεπτες, και οι ανατροπές συνήθως δεν αργούν να έρθουν. Για το ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι θα σας ενημερώσουμε με επόμενο spoiler μέσα στην ημέρα. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like