Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler 2-4 – Κερδίζουν την 3η ασυλία της εβδομάδας

Survivor Spoiler 2-4 – Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, το τρίτο παιχνίδι ασυλίας θα διεξαχθεί μεταξύ των δύο ομάδων, Διάσημων και Μαχητών. Η προηγούμενη ασυλία δεν ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπη, καθώς οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν άνετα, με σκορ 12-7, αφήνοντας τους Διάσημους να βγάλουν ως υποψήφια την παίκτρια τους, Ιωάννα Τζαβέλλα.

Survivor Spoiler 2-4 – Κερδίζουν την 3η ασυλία της εβδομάδας

Η κίνηση αυτή πιθανότατα να είχε στρατηγικό χαρακτήρα, όπως υπονόησε η ίδια η παίκτρια, αν και δεν παρεμβαίνει περισσότερο στο θέμα. Ωστόσο, η κόκκινη ομάδα κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα στο αγώνισμα της προηγούμενης βραδιάς, κερδίζοντας με σκορ 12-10, και έτσι έστειλε τους μπλε στην ψηφοφορία. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η υποψηφιότητα του Σταμάτη Ταλαδιανού για αποχώρηση. Ο ίδιος ο Σταμάτης Ταλαδιανός δήλωσε πως δεν είχε προβλήματα με κανέναν και δεν προκάλεσε κανέναν, αλλά φαίνεται πως η άποψή του δεν ήταν αποδεκτή.

Παρ’ όλα αυτά, εξέφρασε τη λύπη του για την έλλειψη εμπιστοσύνης από την ομάδα του. Καθώς η βραδιά προχωράει, οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για τον τρίτο αγώνα ασυλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, η ομάδα που θα κερδίσει αυτόν τον αγώνα είναι η μπλε ομάδα, κάνοντας το σκορ 2-1 υπέρ της. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ
You might also like