Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler 19-2 – Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Survivor Spoiler 19-2 – Η προηγούμενη εβδομάδα του Survivor είχε φέρει κάποια καθησυχαστικά αποτελέσματα για τη μπλε ομάδα, καθώς κανείς από τη δική τους πλευρά δεν είχε κινδυνεύσει από την αποχώρηση. Οι μπλε είχαν επιτύχει σερί νίκες στις ασυλίες, δημιουργώντας μια αίσθηση σταθερότητας. Ωστόσο, η νέα εβδομάδα φέρνει αλλαγές.

Survivor Spoiler 19-2 – Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Μετά τη χθεσινή ήττα των κόκκινων, όπου ο Θοδωρής είχε ψηφιστεί ως πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση, οι μπλε βρίσκονται αντιμέτωποι με την πρόκληση να επιλέξουν ποιος θα αποχωρήσει από την ομάδα τους αυτή τη φορά. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του serfare.com, η επιλογή τους συγκεντρώνεται στη Μαριλίνα Βακονδίου. Από τη στιγμή που η Σταυρούλα και ο Τζέιμς έγιναν μέλη της μπλε ομάδας, έχουν δείξει απίστευτη απόδοση και αφοσίωση στον αγώνα. Ωστόσο, η απόφαση να ρίξουν στον τάκο τη Μαριλίνα είναι αναπάντεχη για πολλούς, αναμένονταν η Χρύσα να βρεθεί σε αυτή τη θέση.

Αυτό όμως αποδεικνύει πως η μάχη για την επιβίωση στο παιχνίδι είναι ακόμα ανοιχτή και δεν υπάρχουν σίγουρα δεδομένα. Το γεγονός ότι η τρίτη ασυλία πλησιάζει αναδεικνύει τον αγώνα και την αβεβαιότητα που επικρατεί μέσα στις δύο ομάδες. Έτσι σας δίνουμε το πρώτο spoiler της ημέρας, βλέποντας το ενδιαφέρον του κοινού για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Συνεπώς, η συνέχεια του Survivor αναμένεται να είναι γεμάτη ένταση και απρόβλεπτα γεγονότα. Παρακολουθήστε για περισσότερα νέα μέσα στην ημέρα.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like