Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler 19/2 – Αποχωρεί το φαβορί των Μαχητών – Ο λόγος;

Survivor Spoiler 19/2 – Οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν την Κυριακή το πρώτο παιχνίδι στις ασυλίες της εβδομάδας, αλλά ένα γεγονός στο αγώνισμα φέρνει ανησυχία για την ομάδα. Ένας απρόοπτος τραυματισμός συνέβη στον Φάνη Μπολέτση, τον κορυφαίο παίκτη των Μαχητών.

Survivor Spoiler 19/2 – Αποχωρεί το φαβορί των Μαχητών – Ο λόγος;

Στο 10-10 του αγώνα, ο Φάνης τραυματίστηκε σοβαρά, φέρνοντας ανησυχία για τη συμμετοχή του στο Survivor. Ο τραυματισμός του ήταν τόσο σοβαρός που φοβήθηκε ότι είχε σπάσει το πόδι του. Ωστόσο, αν και ο τραυματισμός φαινόταν σοβαρός αρχικά, ευτυχώς δεν ήταν τόσο άσχημος. Ο Φάνης κατάφερε να αποφύγει σπάσιμο, αλλά το πόδι του είχε πρηστεί αρκετά λόγω του χτυπήματος που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Φάνης μεταφέρθηκε στην κλινική για εξετάσεις και οι ειδήσεις που ακολούθησαν ήταν ανάμικτες. Ευτυχώς, ο τραυματισμός δεν θα τον αποκλείσει από το υπόλοιπο του Survivor 2024, αλλά θα πρέπει να απουσιάσει για ένα διάστημα από τις αγωνιστικές δραστηριότητες. Στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία, ο Φάνης δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει λόγω εντολής του γιατρού.

Αυτό θα αφήσει την ομάδα χωρίς έναν από τους καλύτερους τους παίκτες, και θα πρέπει να βρουν άλλους τρόπους για να κερδίσουν τους πόντους που θα λείψουν από τη συμμετοχή του Φάνη σε κάθε αγώνισμα. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like