Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler 18/2 – Είναι ο πρώτος υποψήφιος

Survivor Spoiler 18/2 – Στο Survivor, οι Μαχητές έχουν ανατρέψει τα δεδομένα και το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτικό. Με την Κυριακάτικη βραδιά να πλησιάζει, το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος παίκτης θα βρεθεί στο προσκήνιο ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Survivor Spoiler 18/2 – Είναι ο πρώτος υποψήφιος

Παρόλο που δεν έχουμε επιβεβαιωμένα spoilers για το τι θα συμβεί στο συμβούλιο του νησιού, οι ενδείξεις δείχνουν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Το μυστήριο γύρω από το ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι αρχίζει να λύνεται.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως οι Διάσημοι θα βρεθούν στο προσκήνιο αυτή τη φορά. Οι νέοι παίκτες δεν έχουν ακόμα τη δύναμη και τη συνοχή που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του παιχνιδιού.

Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, ειδικά, φαίνεται να βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση. Ως νέος παίκτης, δεν έχει ακόμα αποδείξει τις ικανότητές του στους αγώνες και αυτό μπορεί να τον καθιστά ευάλωτο στην ψηφοφορία των συμπαικτών του.

Όλα αυτά θα αποκαλυφθούν στην Κυριακή, καθώς παρακολουθούμε μια ακόμα εβδομάδα γεμάτη ένταση και ανατροπές στο Survivor. Μείνετε συντονισμένοι γιατί η δράση είναι εγγυημένη!

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like