Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler 18/2/24 – Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία

Survivor Spoiler 18/2/24 – Ας ρίξουμε μια ματιά στα νέα της εβδομάδας! Οι αγωνιστικοί μας Μαχητές δεν σταματούν πουθενά! Μετά το εντυπωσιακό τους 3-0 στις ασυλίες της προηγούμενης εβδομάδας, βρίσκονται σε απόλυτο φόρτε, έτοιμοι να δείξουν τις δυνάμεις τους και πάλι!

Survivor Spoiler 18/2/24 – Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία

Από την άλλη πλευρά, οι αγαπημένοι μας Διάσημοι βρίσκονται σε μια δύσκολη θέση. Προσπαθούν με κάθε μέσο να αντιδράσουν και να αντισταθούν στην πίεση που ασκείται επάνω τους, καθώς φαίνεται να ζορίζονται αρκετά.

Το ερώτημα όμως που καίει τα χείλη όλων είναι: Ποιοι θα κατακτήσουν την πρώτη ασυλία αυτής της νέας εβδομάδας, το βράδυ της Κυριακής; Θα καταφέρουν οι Διάσημοι να ανταπεξέλθουν ή θα δουν για μια ακόμα φορά την πλάτη των Μαχητών;

Οι Μαχητές είναι η ομάδα που κάνει το 1-0 το βράδυ της Κυριακής και μπαίνουν φουριόζοι για ακόμα ένα εντυπωσιακό σερί.

Δείτε εδω τον πρώτο υποψήφιο 

Και φυσικά, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις πάντα ανατρεπτικές εξελίξεις στις σχέσεις των παικτών! Θα δούμε πάρτι ξανά από το δυναμικό δίδυμο των Τζέιμς και Σταυρούλας;

Όλα αυτά και πολλά ακόμα, στο συναρπαστικό μας επεισόδιο! Μείνετε συντονισμένοι γιατί η δράση ξεκινάει και υπόσχεται να μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!  Ας ξεκινήσει το θέαμα!”

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like