Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor spoiler 18/2/2021: Η νέα παίκτρια που μπαίνει στο Survivor

Survivor spoiler 18/2/2021: Νέα είσοδος στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και τελευταία. Μία νέα παίκτρια μπαίνει στο Survivor μετά την πρόσφατη αποχώρηση της Μαριπόζα. Δείτε αναλυτικά περισσότερες πληροφορίες.

Survivor spoiler 18/2/2021: Η νέα παίκτρια που μπαίνει στο Survivor

Η παραγωγή στέλνει ενισχύσεις προκειμένου να δυναμώσει τις δύο ομάδες. Ωστόσο, οι νέοι παίκτες έχουν κουράσει το κοινό, γι’ αυτό και η συγκεκριμένη παίκτρια θα είναι και η τελευταία που θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η νέα παίκτρια που μπαίνει στο Survivor
Ο λόγος για την Ελένη Χαμπέρη, η οποία έφυγε σήμερα από Ελλάδα. Η νεαρή κοπέλα, μάλιστα, έχει καλές σχέσεις με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον νικητή του Survivor του 2017. Η Ελένη Χαμπέρη μπήκε τελευταία στιγμή στο ριάλιτι, αλλά την είχαν ήδη στη λίστα τους.

Η παίκτρια θα πάρει τη θέση της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου, της οποίας το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο έληξε άδοξα. Η instagrammer αποχώρησε οικειοθελώς λόγω αδυναμίας και εξάντλησης. Πιο συγκεκριμένα, στα τελευταία επεισόδια, η παίκτρια των Μπλε δεν μπορούσε να παίξει, ενώ υπήρχαν συχνές λιποθυμίες. Είχε πάει στην κλινική και όταν επέστρεψε, ενώ στην αρχή φαινόταν καλά, η αδυναμία δεν άργησε να επιστρέψει. Η ίδια με δάκρυα στα μάτια δήλωσε ότι έχει φτάσει στα όριά της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Πότε θα μπουν οι νέοι παίκτες;
Όσον αφορά τη νέα παίκτρια που μπαίνει στο Survivor, η Ελένη Χαμπέρη είναι γυμνάστρια με καταγωγή από το Βόλο. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει στη συμβίωση με αρκετά άτομα. Η Χαμπέρη έχει, μάλιστα, σχέση με έναν από τους πιο γνωστούς σεφ στον Βόλο.

Στον Άγιο Δομίνικο αυτή τη στιγμή υπάρχουν 6 παίκτες που αναμένουν να μπουν στο Survivor. Σε περίπου 6 ώρες από τώρα θα μπουν οι τέσσερις παίκτες. Αυτή την είσοδο τηλεοπτικά θα την δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής. Ύστερα από τους 4 παίκτες, θα μπουν η Ελένη Χαμπέρη και ο Γιώργος Ταβλαδάκης. Μάλιστα, όλοι αυτοί οι παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, κάνουν διακοπές χωρίς κινητά στο ξενοδοχείο, μέχρις ότου να έρθει η στιγμή να μπουν στο ριάλιτι.

You might also like