Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor spoiler 14/3/21: Ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή; [Προγνωστικά]

Survivor spoiler 14/3/21: Το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο είναι αρνητικό και για τις δύο ομάδες. Αρχικά στους μπλε το στρατόπεδο παραμένει χωρισμό στα δύο, με την κλίκα του Σάκη Κατσούλη να μετράει μείον έναν παίκτη, την ίδια στιγμή που στην κόκκινη παραλία το κλίμα θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.

Survivor spoiler 14/3/21: Ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή; [Προγνωστικά]

Ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, ωστόσο δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τις επιθέσεις στους συμπαίκτες του, που τον έχουν βάλει στο περιθώριο. Θα επηρεάσει αυτό όμως την κατάσταση στην ομάδα αγωνιστικά; Θα πάρει μέρος ο Ντάφυ στα αγωνίσματα ή θα επικαλεστεί λόγους υγείας και θα φάνε πέναλτι οι κόκκινοι;

Ακόμα στοιχεία δεν έχουμε για τον αγώνα της Κυριακής, απλά έχει διαρρεύσει ένα spoil και είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, χωρίς ωστόσο να έχουμε επιβεβαιώσει το παραμικρό.

Την Κυριακή θα έχουμε έπαθλο φαγητού. Τα γυρίσματα του συγκεκριμένου αγωνίσματος έχουν γίνει εδώ και 2 μέρες και αυτή την ώρα που μιλάμε γίνεται το μοντάζ για να κυκλοφορήσει το trailer που θα έχουμε το βράδυ της Παρασκευής ή αργότερα το πρωί του Σαββάτου στα χέρια μας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ένα προβάδισμα για τη νίκη την Κυριακή το έχουν οι κόκκινοι παρότι το κλίμα στην ομάδα τους είναι τραγικό. Θα επιβεβαιωθεί ή όχι η διαρροή που έχει κυκλοφορήσει; Περισσότερες λεπτομέρειες μόλις έχουμε το trailer στα χέρια μας.

Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι διότι ακολουθούν αρκετά αποκλειστικά θέματα σχετικά με το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης.

You might also like