Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor spoiler 14/3/21: H ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Survivor spoiler 14/3/21: Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο αναμένεται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ένας παίκτης κατά πάσα πιθανότητα αποχωρεί οικειοθελώς, ένας βρίσκεται στριμωγμένος στα σχοινιά ενώ στη μέση υπάρχει και μια πολύ σημαντική μάχη. Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα με έπαθλο το φαγητό, απόψε 14/3, στο Survivor;

Survivor spoiler 14/3/21: H ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Εκεί που φαινόταν ότι δεν θα έχουμε άλλες ανακατατάξεις στον Άγιο Δομίνικο και νέες εισόδους παικτών, ξαφνικά έρχονται τα πάνω κάτω. Ο Πάνος Καλλίδης, λυγίζει ψυχολογικά και αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor, αλλάζοντας εκ νέου τις ισορροπίες. Ο τραγουδιστής, είχε αναφερθεί ήδη κάποιες φορές σε πρόωρη αποχώρηση, λόγω του κακού κλίματος στην ομάδα αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως… μπήκε το νερό στο αυλάκι. Η επιστροφή στην Ελλάδα μοιάζει μονόδρομος για τον Καλλίδη, κάτι που θα τον δούμε στο σημερινό επεισόδιο.

Survivor spoiler 14/3/21: H ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους μπλε, φαίνεται πως υπάρχει και ένας τραυματισμός που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Αυτός αφορά έναν άνδρα της ομάδας και θα τον δούμε τις επόμενες ημέρες. Βέβαια προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι κόκκινοι αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. Εκεί στο επίκεντρο είναι ο Ντάφυ, ο οποίος μετά τις τελευταίες εξελίξεις περί δωροδοκίας βρίσκεται στο περιθώριο από τους συμπαίκτες του. Ποιος θα επωφεληθεί των εξελίξεων και ποια ομάδα κερδίζει τον κομβικό αγώνα, σήμερα 14/3, στο Survivor;

Μπορεί να υπάρχει αναβρασμός στην μπλε ομάδα αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε και την επιστροφή του Αλέξη Παππά. Ενός δυνατού παίκτη που θα βοηθήσει τους μπλε. Ναι μεν οι κόκκινοι θέλουν απεγνωσμένα τη νίκη για να συνέρθουν, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Οι φήμες λένε ότι μετά από συνεχόμενες ήττες θα γευτούν επιτέλους την χαρά της νίκης αλλά οι δικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για ακόμα μια νίκη των μπλε. Η συσπείρωση εξάλλου πάντα βοηθάει μια ομάδα, σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αναμένουμε, ωστόσο, τη συνέχεια επί της οθόνης για το ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 14/3 στο Survivor. Δεν πρέπει να λησμονούμε, πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και των εκπλήξεων!

 

You might also like