Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler 14/2 – Αυτοί Κερδίζουν Το Έπαθλο Επικοινωνίας

Survivor Spoiler 14/2 – Σήμερα, στο Survivor, η αγωνία είναι στο κόκκινο, καθώς η αναμέτρηση για τη νίκη ανάμεσα στις δύο ομάδες φαίνεται να είναι έντονη. Στις προηγούμενες τρεις ασυλίες, οι Μαχητές επικράτησαν, δημιουργώντας ένα αδιέξοδο για τους Διάσημους, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ανάγκη να ψηφίζουν καθημερινά για αποχώρηση.

Survivor Spoiler 14/2 – Αυτοί Κερδίζουν Το Έπαθλο Επικοινωνίας

Ωστόσο, αυτήν τη νέα μέρα, οι συναισθηματικές αναταράξεις φαίνεται να φτάνουν στο κατακόρυφο, καθώς οι παίκτες αντιμετωπίζουν ένα ξεχωριστό έπαθλο που σχετίζεται με την επικοινωνία. Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε έντονα συναισθήματα στην ομάδα και δημιούργησε μια ατμόσφαιρα ανυπομονησίας και προσμονής. Σύμφωνα με το spoiler που έχει διαρρεύσει, οι Διάσημοι φαίνεται να έχουν το προβάδισμα για τη σημερινή νίκη στο παιχνίδι. Ωστόσο, όπως πάντα, δεν μπορούμε να είμαστε εντελώς βέβαιοι μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα με δικά μας μάτια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος αυτής της βραδιάς, μια ακόμα αποχώρηση θα πραγματοποιηθεί, με τέσσερις γυναίκες να βρίσκονται υποψήφιες: Ζωή Ασουμανάκη, Όλγα Πηλιάκη, Μαρία Αντωνά και η Κατερίνα Δαλάκα, που ορίστηκε ως υποψήφια από τον Φάνη, ο οποίος επιλέγει τον MVP. Οι πληροφορίες μας υποδεικνύουν ότι η μάχη θα είναι ανάμεσα στις Όλγα και τη Μαρία. Ωστόσο, περιμένουμε με ανυπομονησία νεότερες εξελίξεις στις επόμενες ώρες. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like