Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor spoiler 12/04/2021: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η Ασυλία

Survivor spoiler 12/04/2021: Οι εξελίξεις στο Survivor 4 τρέχουν σαν τρελές και εμείς όπως πάντα θα σας δώσουμε την πληροφορία για την ομάδα που φαίνεται πως κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Survivor spoiler 12/04/2021: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η Ασυλία

Οι δύο ομάδες έχουν δείξει πως είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές και κάθε αγώνας φτάνει στην κόψη του ξυραφιού μέχρι να πάρει μία ομάδα την νίκη.

Σας έχουμε ήδη δώσει το οριστικό spoiler για την ομάδα που κερδίζει τον αποψινό αγώνα επάθλου, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός αφού οι παίκτες χρειάζονται το φαγητό για να συνεχίσουν να αγωνίζονται δυναμικά σε μία εξαιρετικά δύσκολη φάση του παιχνιδιού.

Ο πιο σημαντικός αγώνας της εβδομάδας ωστόσο είναι η ασυλία και αυτό γιατί τα νέα δεδομένα στην παραλία έχουν κάνει τους παίκτες να αμφιβάλουν για τη θέση τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Αλέξης Παππάς βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι εκτός του παιχνιδιού ενώ τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά και για τον Τζέιμς ο οποίος φοβάται πως αν η ομάδα του χάσει την ασυλία θα ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε λοιπόν από την πηγή μας, αναφέρουν πως την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor 4 κερδίζουν οι Κόκκινοι με σκόρ 10-8, γεγονός που σημαίνει πως οι Μπλε θα παίξουν για την ατομική ασυλία και θα χρειαστεί να πάνε στο συμβούλιο και να ψηφίσουν έναν παίκτη. Το ποιος θα πάρει την ατομική θα παίξει μεγάλο ρόλο στο ποιος θα είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι αύριο για το επιβεβαιωμένο spoiler καθώς και για το ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

You might also like