Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler 10/3 – Κερδίζουν την 1η ασυλία

Survivor Spoiler 10/3 – Η δέκατη εβδομάδα προβολής του Survivor ξεκινάει το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου, με τον πρώτο αγώνα ασυλίας μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αντωνά. Το serfare.com, έχει ήδη αποκτήσει πληροφορίες για τα επερχόμενα γεγονότα. Στα προηγούμενα επεισόδια, οι μαχητές επικράτησαν των διάσημων, καταφέρνοντας να κερδίσουν τρεις συνεχόμενες νίκες μετά την αρχική τους ήττα.

Survivor Spoiler 10/3 – Κερδίζουν την 1η ασυλία

Αυτό αφήνει τους αντιπάλους με άδεια στομάχια και μείον μια δυνατή παίκτρια, καθώς οι περισσότερες γυναίκες της ομάδας τους αδυνατούν να αγωνιστούν λόγω τραυματισμών. Η ερώτηση είναι εάν οι κόκκινοι θα πάρουν εκδίκηση ή θα υποστούν άλλη ήττα. Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, αναμένεται να ξεκινήσουν την εβδομάδα με μια νίκη, η οποία αναμφίβολα θα υψώσει το ηθικό τους. Παρά ταύτα, δεν είναι σαφές εάν αυτό θα συμβεί με την ανακατάταξη των παικτών ή αργότερα στη σεζόν.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, παραγωγός του reality, δείχνει αποφασισμένος να αυξήσει την τηλεθέαση του ριάλιτι. Παρά τις αμφιλεγόμενες στρατηγικές και τη μειωμένη απήχηση, ο Ιλιτζαλί δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές του. Έχει στοχεύσει σε λαμπερά πρόσωπα που θα φέρουν και πάλι το ενδιαφέρον του κοινού στο παιχνίδι, αναβιώνοντας έτσι το ενδιαφέρον του κοινού. Μετά την είσοδο του Ροναλντίνιο, ποιος θα είναι ο επόμενος; Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ
You might also like