Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Spoiler 10/2/21 – Για να δούμε τα προγνωστικά για σήμερα

Survivor Spoiler 10/2/21 – Βρε πως αλλάζουν οι καιροί. Εκεί που ήταν καβάλα στο άλογο οι Μαχητές η ή Μπλέ και όλοι ψαχνόμαστε πότε θα κάνουν νίκη οι Διάσημοι η αλλιώς Κόκκινοι πλέον, τώρα ΤΟΥΜΠΑ όλα φίλοι μου.

Survivor Spoiler 10/2/21 – Για να δούμε τα προγνωστικά για σήμερα

Νέο ψάξιμο αλλά αυτήν την φορά για τους Μπλε. Πότε θα κερδίσουν… στον στίβο μάχης. Γιατί στις γκρίνιες και στις κλίκες είναι μακράν πρώτοι. Τώρα αν πιάσει η έπαρση τους Κόκκινους και αρχίσουν τίποτα περίεργα θα δείξει.

Αλλά προς το παρόν το πρόβλημα είναι στους Μπλε. Και η αλήθεια είναι ότι αν δεν έρθει γρήγορα η ενίσχυση από την παραγωγή δεν τα βλέπουμε καλά τα πράγματα. Από την άλλη η ομάδα του Κοψιδά έχει πλέον αυτοπεποίθηση, και φάνηκε πως γύρισε το παιχνίδι χθες.

Αν το φανταστούμε λίγο οι Μπλε παρουσιάζουν τα ίδια αγωνιστικά προβλήματα που είχαν οι Κόκκινοι στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτό, για να σας πούμε ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Αυτή είναι και η ομορφιά του φετινού survivor. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες και αν τα ματσαρίσματα βγουν λίγο διαφορετικά όλα μπορούν να συμβούν.

Oι αντοχές των ομάδων υποχωρούν και αυτό φαίνεται από τα απανωτά «χτυπήματα», με τις παίκτριες που λόγω αδιαθεσίας ή ατυχήματος δεν συμμετέχουν στα αγωνίσματα.

Πόσο εύκολο είναι να δούμε αλλαγές στο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας σήμερα;

Να σας θυμίσουμε λοιπόν σε αυτό το σημείο ότι την Κυριακή πριν ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα ο Κοψιδάς με την ομάδα του μπήκαν στον στίβο μάχης με την δήλωση: «Πάμε για το 4/4 νίκες». Λέτε να βγει προφητική η δήλωση του; Αυτό θα το μάθουμε μέσα στην ημέρα.

Ο στίβος μάχης περιέχει αρκετό υγρό στοιχείο. Από το trailer φαίνεται να έχουμε αρκετούς πανηγυρισμούς της κόκκινης ομάδας. Απλά το αναφέρουμε ως παρατήρηση. Είναι κάτι που δεν μπορεί να μην αναφερθεί.

Η ψυχολογία και η φόρα που έχουν αποκτήσει οι Κόκκινοι κάνουν το έργο της ομάδας του Καφετζή αρκετά δύσκολο. Από την άλλη και οι Μπλε βέβαια θα πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να βρουν τρόπο να αντιδράσουν. Πόσο πια η κατρακύλα;

Πάμε για μια ακόμα σκληρή μονομαχία και όπως πάντα πρώτοι θα έχετε τους σημερινούς νικητές, όπως επίσης και ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Θα υπάρξει ανατροπή η θα μείνουμε στα ίδια; Μείνετε συντονισμένοι γιατί μέσα στην ημέρα θα σας μεταφέρουμε το οριστικό spoiler που θα λέει για το πια ομάδα κερδίζει.

You might also like