Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor διαρροή Spoiler 14/2/21: Αυτοί είναι οι νικητές σήμερα!

Survivor διαρροή Spoiler 14/2/21: Απόψε θα δούμε από τη μία την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου να επιστρέφει στο παιχνίδι μετά από τις μέρες που βρέθηκε στο νοσοκομείο. Επιπλέον είναι πολύ πιθανό να μπουν και οι δύο νέοι παίκτες, ο Παύλος Γαλακτερός και ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Survivor διαρροή Spoiler 14/2/21: Αυτοί είναι οι νικητές σήμερα!

Οι Μπλε έχουν μεγάλη ανάγκη για μία νίκη σε αυτό το σημείο μιας και εδώ και καιρό οι Κόκκινοι έχουν πάρει τα πάνω τους και δείχνουν να κερδίζουν όλα τα έπαθλα φαγητού. Επιπλέον, οι εντάσεις που υπάρχουν στην ομάδα δείχνουν να έχουν χαλάσει εντελώς το κλίμα στην καλύβα καθώς και τη διάθεση των διαγωνιζόμενων.

Ίσως λοιπόν μία νίκη να είναι αρκετή για να τους κάνει να ανέβουν λίγο ψυχολογικά και να συνεχίσουν ακάθεκτοι το ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο.

Και επειδή τελικά η ουσία της ιστορίας είναι στους νικητές των αγωνισμάτων, ας πάμε να δούμε τι περιμένουμε την Κυριακή, στο έπαθλο φαγητού. ΠΟΛΥΤΙΜΟ και για τις δύο ομάδες, ποιο πολύ από ποτέ. Είδατε άλλωστε τι σκηνικά έγιναν. Αλλά και θα γίνουν στο μέλλον για το φαγητό.

Σας είπαμε ότι σερί για Κόκκινους δεν βλέπουμε. Άλλωστε όπως τα αναλύσαμε και χθες, οι Μπλε είναι ένα κλικ καλύτεροι στην παρούσα φάση και σύμφωνα με τις προσθήκες που θα γίνουν, τις επιστροφές και τις αποχωρήσεις που έχουν γίνει.

Σας είχαμε δώσει από χθές προς τα που πάει η δουλειά σήμερα.

Survivor διαρροή Spoiler 14/2/21: Αυτοί είναι οι νικητές σήμερα!

Και σωστά πράξαμε γιατί δεν θα δούμε αλλαγές στο νησί. Μιλάμε για τους νικητές. Γιατί και σήμερα….όπως μας είπαν από το νησί….

Οι μπλέ θα είναι οι μεγάλοι νικητές, και θα πάρουν το πολύ σημαντικό έπαθλο φαγητού.

Θα φάνε τα παιδιά του Τζέιμς, για να έχουν μεγαλύτερη δύναμη να φωνάζουν. Γιατί αυτό δεν σταματάει. Από κλίκες, πηγαδάκια και ατέλειωτους τσακωμούς, πάρε να έχεις. Δώσε και σε μένα μπάρμπα.

Συνεχίζει το χρώμα που κυριαρχεί στο νησί να είναι το μπλε. Και που φτάνει ο λογαριασμός παιδιά στο 11-5.

You might also like