Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Survivor Διαρροή 10/06: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο άνεσης σήμερα

Survivor Διαρροή 10/06: Από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Survivor Διαρροή 10/06

Την Πέμπτη ο Μιχάλης Μουρούτσος ήταν αυτός που αποχώρησε από το Survivor, την ίδια μέρα που οι Διάσημοι κέρδισαν το κορυφαίο έπαθλο, ταξιδεύοντας στο μαγευτικό Μαϊάμι παρέα με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν! Με την ψυχολογία στα ύψη λοιπόν οι Διάσημοι, παρά την απώλεια του Μιχάλη, από την άλλη οι Μαχητές διψούν για το έπαθλο άνεσης το οποίο το έχουν στερηθεί για δύο εβδομάδες!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας! Σήμερα θα απολαύσουμε ένα από τα πιο… εντυπωσιακά αγωνίσματα από την μέρα που ξεκίνησε το Survivor! Για δεύτερη φορά Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν βράδυ, ενώ κάτω από τις… φλόγες θα επιχειρήσουν να συνεργαστούν για να απολαύσουν το τρομερό έπαθλο άνεσης, με τα κρεβάτια, τα μαξιλάρια, αλλά και την διανυχτέρευση σε…. ξενοδοχείο! Survivor Διαρροή 10/06

Σύμφωνα με τα πρώτα πλάνα που έχουμε στην κατοχή μας αλλά και τις αρχικές πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, το αγώνισμα είναι πολύ δύσκολο και καθαρά συνεργασίες! Δύο συμπαίκτες από κάθε ομάδα πρέπει να κουβαλήσουν κάποια τουβλάκια χωρίς να τους πέσουν και να φτάσουν στον τελικό στόχο! Survivor Διαρροή 10/06

Σε αγωνίσματα συνεργασίας έχουμε παρατηρήσει ότι οι Διάσημοι πάντα έχουν ένα προβάδισμα! Ωστόσο το ποιος κερδίζει σίγουρα θα το μάθουμε με την διαρροή που θα ακολουθήσει μέσα στην ημέρα! Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό εντυπωσιακό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Οπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το trailer του Survivor Διαρροή 10/06 σημερινού επεισοδίου:

You might also like