Στοργή – Επεισόδιo 3, 4

Στοργή – Επεισόδιo 3, 4 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Στοργή του ΣΚΑΪ

Στοργή – Επεισόδιo 3, 4

Στοργή – Επεισόδιo 3

Η Αλίκη, μετανιωμένη για τη συμπεριφορά της, απέναντι στη Γιατρό έχει γεμίσει το γραφείο με ανθοδέσμες, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Η Γιατρός, αν και αρχικά είναι διστακτική, αποφασίζει να την δεχτεί. Η ιστορία της Αλίκης κρύβει πολλή μοναξιά και πόνο και η Γιατρός προσπαθεί να την κάνει να ανοιχτεί. Στο μεταξύ, η Μάρω, που νιώθει όλο και καλύτερα, εξιστορεί τις δυσκολίες που πέρασε όταν αναγκάστηκε, ανήλικη ακόμα, να γίνει η μάνα για τα τέσσερα μικρότερα αδερφάκια της. Από την άλλη, ο Γιάννης Μακρής εμφανίζεται στο ραντεβού του εμφανώς συντετριμμένος. Η προηγούμενη συνεδρία τού ξύπνησε επώδυνες αναμνήσεις από όταν ήταν ένα φοβισμένο και αβοήθητο παιδί. Αλλά κυρίως συνειδητοποίησε ότι κι ο ίδιος αναπαρήγαγε παρόμοιες συμπεριφορές στον γιο του. Τέλος, η Γιατρός δέχεται ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει.

Στοργή – Επεισόδιo 4

Η Ειρήνη και ο Γιάννης επανέρχονται στη Γιατρό για τη θεραπεία ζεύγους. Το ζευγάρι χρειάζεται να παλέψει με τις σκοτεινές πλευρές του ο καθένας, αν θέλουν να είναι ξανά μαζί. Συγχρόνως, ο Δαμιανός δέχεται στο γραφείο του τη μικρή Λένη με τους γονείς της και την νταντά. Ένα τρομερό μυστικό που αποκαλύπτεται κάνει την κατάσταση να ξεφύγει. Η Αλίκη, που μπαίνει στο γραφείο τη στιγμή της έντασης, σοκάρεται με αυτά που βλέπει και τρομοκρατείται. Η Γιατρός την απομονώνει στο γραφείο της και καταφέρνει να μάθει λεπτομέρειες για το αρχοντικό σπίτι που μεγάλωσε, την αυταρχική γιαγιά της, αλλά και τον πατέρα της που γνώρισε όταν ήταν 7 χρονών. Στο μεταξύ, η Μάρω κάνει ίσως την πιο δύσκολη συνεδρία με τη Γιατρό, αποκαλύπτοντας την ύπαρξη και της άλλης κόρης της, αλλά και το τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Στοργή – Επεισόδιο 5, 6

Για την αρχική σελίδα « Στοργή » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More