ΣΟΚ! Μοναχοί ζουν σε νεκροταφεία, τρώνε ανθρώπινο κρέας (+18)

Αυτοί οι μοναχοί χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό μαριχουάνας, αλκοόλ και διαλογισμού, ο οποίος τους βοηθάει να φτάσουν σε κατάσταση αυξημένης ευαισθητοποίησης και να έρθουν πιο κοντά στο θεό Σίβα .

Προτιμούν να καλύπτουν το σώμα τους με απλά υφάσματα και με την στάχτη των νεκρών, για να μείνουν μακριά από τις «ψευδαισθήσεις» της κοινωνίας.

Οι Ανγκόρι πιστεύουν επίσης ότι , με το να κάνουν αυτό που άλλοι θεωρούν ταμπού ή απάνθρωπο, βρίσκονται πιο κοντά στην επίτευξη του πνευματικού διαφωτισμού. Πρόκειται για τη φυλή που φοβάται όλη η Ινδία. Οι περίεργοι μοναχοί ζούνε δίπλα σε σημεία που γίνονται αποτεφρώσεις και τρέφονται με ανθρώπινη σάρκα γιατί πιστεύουν ότι η κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος τους φέρνει πιο κοντά στην πνευματική φώτιση.

Πιστεύουν στον θεό Σίβα, ο οποίος είναι το αντίστοιχό του Διονύσου στην Ινδία. Οι τελετές περιλαμβάνουν επίσης την κατανάλωση ποτών από ανθρώπινα κρανία και γεύμα με κεφάλια από ζωντανά ζώα.

Ο φωτογράφος τονίζει ότι δεν καταφέρει να καταλάβει τον τρόπο σκέψης τους: «Υπάρχει ένα μεγάλο μυστήριο γύρω από αυτούς και οι υπόλοιποι Ινδοί τους φοβούνται καθώς πιστεύουν ότι μπορούν να προβλέψουν το μέλλον, να περπατήσουν στο νερό και να εκφωνήσουν κακές προφητείες».

Προσοχή σκληρές εικόνες!

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More