Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σκάει βόμβα στον Alpha! Ποια εκπομπή κόβεται οριστικά;

Μαχαίρι θα πέσει… στο «ΟΛΑ Παίζουν» του Alpha καθώς οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού είναι προβληματισμένοι με το αποτέλεσμα της εκπομπής.

Τα νούμερα δεν είναι ικανοποιητικά, υπάρχουν 4 κεντρικοί παρουσιαστές -που φυσικά συνιστούν έξοδα για το κανάλι- ενώ όσο καιρός και να έχει περάσει, δεν έχουν δέσει μεταξύ τους.

Επίσης η εκπομπή του Alpha δεν έχει χαρακτήρα και μοιραία έχει καταντήσει πολύ κίτρινη.

Τα παιχνίδια μειώθηκαν και προσπαθούν πολλές φορές με κακιούλες προς τους επώνυμους που σχολιάζουν και κλεμμένες ατάκες να το παίξουν Λιάγκας-Σκορδά.

Ο Λιανός προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες αλλά δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος από το πανηγυράκι καθώς αυτό θα σημαίνει «μούγκα» στον αέρα κάτι που δεν τον χαρακτηρίζει και συνάμα τον φοβίζει καθώς είναι βαθιά ανταγωνιστικός τύπος.

Όπως μαθαίνω το παρεάκι αυτό θα τελειώσει με το που μπει το θέρος. Μοιραία είναι αμφίβολη η συνέχιση της εκπομπής για τη νέα σεζόν. Κι αυτό διότι ο χρόνος που δόθηκε στην ομάδα ήταν υπέρ του δέοντος πολύς για να ισιώσει… κάτι βεβαίως που δεν έγινε ποτέ. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο blog μας ότι το μαγαζί θέλει να εντάξει στη ζώνη κάτι πιο δυνατό και σφόδρα επαγγελματικό. Τώρα για την Κατερίνα, τον Γιώργο την Μπέτυ και την Αλέκα;

Ειδικά μετά το Πάσχα οπότε και θ΄ αρχίσουν τα νέα να φτάνουν στ΄ αυτιά τους… βλέπω να πέφτει πολύ γέλιο. Alpha

You might also like