Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σχολικά Βοηθήματα Γυμνασίου Α Γυμνασίου

Τα Σχολικά Βοηθήματα Α Γυμνασίου του Matheno είναι δωρεάν Βοηθήματα Γυμνασίου για όλες την Α τάξη του Γυμνασίου. Εκπαιδευτικό Υλικό με Λυσάρια για την Νέα ελληνική και Αρχαία ελληνική Γλώσσα, την Ιστορία, Μαθηματικών, Φυσικής, Βιολογίας, Γεωγραφίας, Θρησκευτικών, Πληροφορικής, Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών.

Σχολικά Βοηθήματα Γυμνασίου Α Γυμνασίου

Σχολικά Βοηθήματα Γυμνασίου Α Γυμνασίου

Μπορείτε να κάνετε μέσα από την ιστοσελίδα Online ανάγνωση ή και να κατεβάσεις (free downloading) τα βιβλία σε μορφή pdf (κατεβάστε το πρόγραμμα) δωρεάν.

Τα σχολικά βοηθήματα για το γυμνάσιο στόχο έχουν να βοηθήσουν, τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς ευχάριστα και εποικοδομητικά. Όσον αφορά τις λύσεις των ασκήσεων και εργασιών ο κάθε μαθητής θα πρέπει πρώτα να προσπαθεί να λύσει μόνος τους τις ασκήσεις και όταν δυσκολεύεται να συμβουλεύεται τα λυσάρια.

Πολλές φορές, όταν κοιτάς προς τα πίσω, σκέφτεσαι πράγματα που δεν ήξερες ενώ πολύ θα ήθελες, εύχεσαι κάποιος να σε είχε προειδοποιήσει για μερικά, ενώ για άλλα μπορεί απλά χαίρεσαι που τα ανακάλυψες αργότερα. Θυμάσαι συμπεριφορές και μετανιώνεις που δε φέρθηκες διαφορετικά, θυμάσαι επιλογές που έκανες και αλήθεια δεν ξέρεις γιατί κανείς δε βρέθηκε να σε ταρακουνήσει – γενικώς θυμάσαι και μετανιώνεις για όσα κανείς δε σε προετοίμασε. Όπως και να χει, ο χρόνος δε γυρίζει πίσω, αλλά μπορείς εσύ να προειδοποιήσεις άλλα γυμνασιόπαιδα…

Σχολικά Βοηθήματα Α Τάξης

You might also like