Σασμός – Βάζει τέλος στην βεντέτα – Έρχεται σε ρήξη με όλους

Σασμός – Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι εντυπωσιακές, καθώς ο αυστηρός εισαγγελέας θα εισάγει σημαντικές ανατροπές. Ο νέος χαρακτήρας, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, θα αποτελέσει ένα κλειδί στην εξέλιξη της σειράς, φέρνοντας νέα δεδομένα καθώς υποδύεται τον αυστηρό εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη.

Σασμός – Βάζει τέλος στην βεντέτα – Έρχεται σε ρήξη με όλους

Ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης χαρακτηρίζεται ως ένας αυστηρός, αδέκαστος, αδιάφθορος, αμερόληπτος, ακέραιος, αποτελεσματικός, ευφυής, λογικός και μοναχικός επαγγελματίας της δικαιοσύνης. Θέτει τη δικαιοσύνη και τον νόμο ως υψηλότερες αξίες και αντιμετωπίζει ανελέητα τη διαφθορά. Η καταγωγή του από το Ρέθυμνο και η οικογενειακή του ιστορία, με τον πατέρα του να παλεύει ενάντια στη βεντέτα, προσδίδουν βάθος στον χαρακτήρα του.

Ο πατέρας του, Μάνθος Γιακωβάκης, υπηρέτησε ως εισαγγελέας στο Ρέθυμνο και αντιμετώπισε τις συνέπειες μιας οικογενειακής βεντέτας, που είχε ως αποτέλεσμα τον χαμό του θείου του. Η οικογένεια του αναγκάστηκε να μετακομίσει στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας όταν ο Χρήστος ήταν ακόμη νέος. Μετά τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και τη λαμπρή συνέχεια του στην Αμερική, ο Χρήστος επιλέγει να επιστρέψει στην Κρήτη.

Η μελέτη του για τις εναπομείνασες βεντέτες στην περιοχή αναδεικνύει την αναταραχή στην Άνω Ποριά και τη σύγκρουση μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων. Ο Χρήστος κατεβαίνει στην Κρήτη με σκοπό να βάλει τέλος στη βεντέτα και να αντιμετωπίσει τα εγκληματικά κυκλώματα. Η συνεργασία του με τον Αντώνη, που εκτιμά από το παρελθόν, αναδεικνύεται ως κεντρικό στοιχείο της πλοκής. Παρά την εκτίμησή του για την εντιμότητα του Αντώνη, θα υπάρξει φιλοσοφική διαφωνία σχετικά με την προτεραιότητα μεταξύ του νόμου και του ανθρώπου. Ο Χρήστος θέτει πάντα τον νόμο πρώτα, ενώ ο Αντώνης επικεντρώνεται στον άνθρωπο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More