Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός – Βασιλική – Μαθιός σε πανικό

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ωστόσο, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς οι εξελίξεις καθίστανται καταιγιστικές, καθώς μια έκρηξη στο σπίτι της Βασιλικής και του Μαθιού προκαλεί τρόμο. Υπάρχει ο κίνδυνος να καούν ζωντανοί.

Σασμός – Βασιλική – Μαθιός σε πανικό

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Καλλιόπης στο αστυνομικό τμήμα για αποτυπώματα, ζητείται και από τη Βασιλική να παράσχει τα δικά της στοιχεία, είναι δε έτοιμη να αποκαλύψει τα πάντα. Η έκρηξη αναστατώνει τον Αντώνη, ο οποίος εντείνει τις έρευνες. Παράλληλα, η Εύα αποφασίζει να διαπιστώσει οριστικά εάν ο Μαθιός φέρει ευθύνη για τον Ευθύμη. Ο Τάσος, που παρατηρεί την κατάσταση μεταξύ της Εύας και του Βαγγέλη, ενημερώνει τον Παύλο.

Καθώς η Καλλιόπη αθωώνεται για τον Λάζαρο, η Βασιλική είναι έτοιμη να αποκαλύψει την αλήθεια. Ωστόσο, ο πραγματικός σεισμός προκύπτει από την Αργυρώ, η οποία ζητά από τον Αστέρη να αποφευχθεί αυτό που κανείς δεν επιθυμεί να επαναληφθεί. Καθώς η αίσθηση του κινδύνου επικρατεί στον Σασμό, η πόλη παραμένει σε αναστάτωση μετά τη σοκαριστική έκρηξη. Η ένταση αυξάνεται με το πέρασμα του χρόνου, καθώς οι υποψίες και ο φόβος πλέκονται γύρω από το περιστατικό. Η Βασιλική, παρά τον κίνδυνο, είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει τα μυστικά που κρύβονται.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like