Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 102, 103, 104, 105, 106, 107

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 102, 103, 104, 105, 106, 107 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 102, 103, 104, 105, 106, 107

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 102

Ο Τόλης φεύγει απ’ το σπίτι της Καλλιόπης προσπαθώντας να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Η μετακόμιση του, δίνει στον Ευθύμη την ευκαιρία που έψαχνε καθώς πλέον είναι απροστάτευτος. Την ίδια στιγμή ο Βαγγέλης λέει στην Ντίνα πως ο Ευθύμης ήταν μαζί του στο Ηράκλειο για δουλειές την μέρα του πυροβολισμού του Αντώνη. Το άλλοθι που του προσφέρει ο Βαγγέλης φέρνει την Ντίνα σε δύσκολη θέση αφού δεν πιστεύει πως ο Ευθύμης είναι αθώος παρά τα όσα λέει ο σύντροφός της. Παράλληλα η Αιμιλία καλείται να απαντήσει στη μετωπική επίθεση της Στέλλας. Η δικηγόρος την κατηγορεί ότι άφησε τον Ευθύμη ελεύθερο και τώρα όλοι κινδυνεύουν. Φυσικά δε γνωρίζει την κρυφή συμφωνία ανάμεσα στην εισαγγελέα και τον επιχειρηματία. Στο μεταξύ ο Σταύρος αρχίζει για πρώτη φορά να θυμάται όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνον και στην Αργυρώ. Όλη η πίκρα από την προδοσία της έρχεται και πάλι στην επιφάνεια. Στο νοσοκομείο ο Αντώνης χαροπαλεύει και η Μαρίνα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Βρίσκεται λοιπόν πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που θεωρεί ότι της στέρησε τον Αντώνη. Στα χέρια της κρατάει το όπλο του Πέτρου και απειλεί να σκοτώσει τον Ευθύμη. Εκείνος της λέει να ηρεμήσει και ότι δεν είναι αυτός που τον πυροβόλησε. Η Μαρίνα του ξεκαθαρίζει πως αν της λέει ψέματα θα την φέρει μπροστά του αφού δεν έχει να χάσει τίποτα πια.

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 103

Η Καλλιόπη επισκέπτεται τον Παντελή και την Άννα και τους προειδοποιεί πως ο Ευθύμης έχει μπλέξει το Μανόλη και θα το βρουν μπροστά τους. Τους καλεί λοιπόν να συνασπιστούν εναντίον του Ευθύμη έτσι ώστε να εξασφαλίσει περισσότερους συμμάχους και για το Μαθιό που έχει μπει στο στόχαστρο του Φαρμάκη. Την ίδια στιγμή ο Παύλος παρεμβαίνει για να δώσει λύση στο πρόβλημα τους. Λέει ότι θα δώσει εκείνος τα χρήματα που χρωστάει ο Μανώλης ώστε να ξελασπώσει και εκείνον και τον Νικηφόρο. Στο μεταξύ η Αργυρώ μένει άναυδη από την επίθεση του Σταύρου. Καταλαβαίνει πως ο πρώην άντρας της είναι πια χειρότερος από πριν. Λίγο αργότερα η άφιξη του του Μήτσου, του πατέρα του Σταύρου και του Βαγγέλη έρχεται να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Η Νάντια ανακοινώνει στην Βασιλική και στο Μαθιό τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Η Βασιλική στεναχωριέται που δεν είναι αδερφή του Νικηφόρου γιατί την έχει αγαπήσει. Ο Μαθιός κατηγορεί την κοπέλα ότι ο Ευθύμης την έστειλε στο σπίτι τους για να τον ελέγξει. Στη συνέχεια πηγαίνει και βρίσκει την φίλη της μαμάς της Νάντιας. Η Ξένια του λέει πως η φίλη της πραγματικά αγάπησε τον Στεφανή και μάλλον ήθελε να ελπίζει πως η Νάντια ήταν παιδί του. Ο Παύλος επισκέπτεται τον Ευθύμη για ένα τελικό ξεκαθάρισμα μετά από το οποίο τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια μεταξύ τους. Οι δύο τους είναι πλέον ανοιχτά εχθροί.

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 104

Η τέταρτη ημέρα του χειρουργείου του Αντώνη πλησιάζει γεμίζοντας την Μαρίνα με αγωνία. Παράλληλα η Αργυρώ της λέει αυτά που της πρότειναν ο Αστέρης και ο Παύλος κάνοντας την έξαλλη. Η Μαρίνα δε συμφωνεί με την φυγή της κόρης της αφού την έχει στερηθεί στο παρελθόν και δεν θέλει να το ξαναζήσει. Την ίδια ώρα η Ντίνα ζητάει από τον Βαγγέλη να χωρίσουν αφού δεν πιστεύει αυτά που της λέει για τον Ευθύμη ενώ και η Νάντια με το Μανόλη αποφασίζουν να μείνουν φίλοι. Η Αιμιλία παίρνει την δυσκολότερη απόφαση στη ζωή της, αφήνοντας τον Παύλο διαλυμένο. Του λέει να χωρίσουν αφού πιστεύει όσα της είπε ο Ευθύμης, ότι δηλαδή ο Παύλος έδωσε την εντολή δολοφονίας και για το Βασίλη Σταματάκη και για τον Κώστα και η ίδια δεν θέλει να συνδέεται με ένα τέτοιον άνθρωπο. Ο Ευθύμης στέλνει το τσιράκι του, τον Βαγγέλη στο σπίτι του Τόλη για να φωτογραφίσει κάτι έγγραφα, ανάμεσα στα οποία είναι και το γράμμα του Κώστα που αποκαλύπτει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Τώρα πια οι δυο τους γνωρίζουν το μεγάλο μυστικό.

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 105

Την ίδια στιγμή ο Μανώλης και η Νάντια αποφασίζουν να χωρίσουν ενώ η Βασιλική αγωνιά για το τι θα γίνει τελικά. Παράλληλα ο Μαθιός επιδιώκει μία συνάντηση με τον Παύλο Βρουλάκη, που κρέμεται από τα χέρια της Στέλλας. Θέλουν η δικηγόρος να δέσει νομικά τον Ευθύμη ώστε να ξεμπλέξουν μια για πάντα ο Νικηφόρος και ο Μανώλης από τα νύχια του. Ο Τόλης νομίζει πως εχθρός του είναι πια ο Παντελής επειδή έχουν ανταγωνιστικά καταστήματα εστίασης. Ο Οδυσσέας προσεγγίζει το Λευτέρη για να κάνουν μαζί βρώμικες δουλειές και να πετάξουν έξω τον Ευθύμη. Ο Λευτέρης όμως αποκαλύπτει την αλήθεια στον Ευθύμη λέγοντας του ότι απειλείται από τον Οδυσσέα. Η Αργυρώ δεν μπορεί να ξεχάσει την πρόταση του Αστέρη να τα παρατήσουν όλα και να σηκωθούν να φύγουν από την Κρήτη. Ούτε όμως και την σχεδόν απειλή του θείου της να σηκωθεί και να φύγει μαζί με το παιδί στην Αυστραλία. Πιεσμένη από παντού παίρνει μια πολύ σκληρή απόφαση. Ζητά από τον Αστέρη, να την αφήσει ήσυχη καθώς έχει πολλά στο κεφάλι της και δεν μπορεί να σκεφτεί το παραμικρό για το μέλλον τους. Εκείνος πληγώνεται και αποτραβιέται αφού δεν θέλει να την πιέζει. Ανάμεσα στο ζευγάρι επικρατεί μια ψυχρότητα που ολοένα και επεκτείνεται απειλώντας τους εκ νέου με χωρισμό.

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 106

Όσο ο Αντώνης δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, η Μαρίνα δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη στο νοσοκομείο. Η Αργυρώ προσπαθεί να ισορροπήσει στις νέες εξελίξεις με τον Αστέρη και τη Βασιλική να τη στηρίζουν. Ο Νικηφόρος με τον Μανόλη κάνουν νέα σχέδια για τη ζωή τους, ενώ η Νάντια δέχεται μία πρόταση. Στο μεταξύ, ο Ευθύμης πλησιάζει στην αποκάλυψη ενός σκοτεινού μυστικού και ο Λευτέρης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη εξέλιξη.

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 107

Ο Μαθιός βρίσκεται σε απόγνωση συνειδητοποιώντας ότι το όπλο του φόνου του Στεφανή έχει εξαφανιστεί. Η Καλλιόπη προσπαθεί να τον καθησυχάσει και μαζί αναλαμβάνουν δράση. Η Μαρίνα περνά κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο στο πλευρό του Αντώνη. Η Νάντια φεύγει οριστικά από το σπίτι των Σταματάκηδων, ένας εφιάλτης από το παρελθόν της, όμως, θα της χτυπήσει και πάλι την πόρτα. Ο Ευθύμης ερευνά τα όσα έμαθε από το γράμμα του Κώστα, ενώ ο Τόλης θα έχει έναν απρόσμενο επισκέπτη στην καντίνα. Ο Μανόλης αποφασίζει, με την παραίνεση του Παύλου, να αντιμετωπίσει τον Φαρμάκη στα ίσα. Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό και η αντίστροφη μέτρηση για αυτόν μοιάζει να έχει ξεκινήσει.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 108, 109, 110, 111, 112

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More