Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός – Τόλμησαν να πλησιάσουν τον ανιψιό μας; – Τελειώσανε

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν σοκαριστικές εξελίξεις, καθώς θα δούμε την Αργυρώ  να δηλώνει ότι “Αστέρη το κακό ξεκίνησε”.  Οι Μουντάκηδες θα ετοιμάζουν απανωτές επιθέσεις σε όλους τους Σταματάκηδες, μετά την αποκάλυψη ότι η Βασιλική βρισκόταν στο κρησφύγετο την ημέρα του θανάτου του Λάζαρου.

Σασμός – Τόλμησαν να πλησιάσουν τον ανιψιό μας; – Τελειώσανε

Ο μικρός Πετρής βρίσκεται στο στόχαστρό τους. Παρά τις αμφιβολίες για την ενοχή της Βασιλικής, οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν επιθέσεις κατά της οικογένειας Σταματάκη. Προκειμένου να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα, στέλνουν στον μικρό Πετρή ένα δώρο: ένα παιδικό πολυβόλο. Η Αργυρώ αντιμετωπίζει έκπληξη και φοβία καθώς το ανακαλύπτει, ενώ ο Αστέρης αρνείται να πιστέψει ότι οι Μουντάκηδες θα απειλούσαν ένα παιδί. Τελικά θα καταλάβει πως η απειλή είναι πλέον πολύ κοντά τους και θα πρέπει ο εισαγγελέας να πάρει τα μέτρα του.

«Όταν φτάσαμε στον παιδικό σταθμό, η δασκάλα μού είπε ότι πριν λίγο είχε περάσει ο θείος μου. Ενας μυστηριώδης θείος που δεν άφησε όνομα, μόνο ένα δώρο για τον Πετράκη μας», θα του επισημάνει και ο Αστέρης θα ρωτήσει πού είναι αυτό το δώρο. Όταν και εκείνος ανοίξει τη σακούλα και δει το πολυβόλο, θα καταλάβει πως το μήνυμα είναι σαφές. «Κινδυνεύει ο Πετράκης μας, Αστέρη», θα πει η Αργυρώ και μαζί θα πάνε στο σπίτι της Καλλιόπης όπου και προσέχει τον μικρό. Η αστυνομία προειδοποιεί την οικογένεια Σταματάκη να μην αντιδράσει, ενώ τονίζεται η ανάγκη για προσοχή.

Παρά την προειδοποίηση, τα ανίψια της Καλλιόπης εισβάλλουν στο σπίτι της, αποφασισμένα να ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους. «Τολμήσανε οι Μουντάκηδες να πλησιάσουν τον ανιψιό μας; Εμείς μιλήσαμε κι έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας. Θα επιτεθούμε!», θα πουν και όλοι θα τους κοιτάξουν αποσβολωμένοι. Ο Παύλος, μαθαίνοντας για το πολυβόλο, αναρωτιέται ποιος τολμάει να απειλεί παιδιά. Ένα πράγμα μονάχα μπορεί να σημαίνει, ότι θέλουν να σπείρουν τον τρόμο».

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like