Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός – Της καρφώνουν μια σύριγγα στο λαιμό και την τελειώνουν

Σασμός – Ο Χρήστος δέχεται συνέχεια απειλές και ανησυχεί περισσότερο για την Στέλλα παρά για τον εαυτό του.Οι φόβοι του παίρνουν σάρκα και οστά όταν η Στέλλα πέφτει θύμα δολοφονικής επίθεσης.

Σασμός – Της καρφώνουν μια σύριγγα στο λαιμό και την τελειώνουν

Αν και ο ίδιος και ο Γιώργος έχουν τοποθετήσει έναν μυστικό αστυνομικό για προστασία της Στέλλας, οι φόβοι τους επιβεβαιώνονται όταν γίνεται θύμα ένοπλης επίθεσης. Η Στέλλα αντιλαμβάνεται την αλλαγή στη συμπεριφορά του Χρήστου, αν και δεν γνωρίζει την αιτία της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, γίνεται στόχος ανδρών που θέλουν να την αρπάξουν και να την σκοτώσουν ως εκδίκηση προς τον εισαγγελέα Γιακωβάκη. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, της καρφώνουν μια σύριγγα στο λαιμό και την αφήνουν αναίσθητη.

Ο αστυνομικός που την προστατεύει αναλαμβάνει δράση και απωθεί τους επίδοξους δράστες. Ο Χρήστος τρέχει να βρεθεί δίπλα στη Στέλλα καθώς επαναφέρει τις αισθήσεις της. Παρόλο που επανέρχεται στη πραγματικότητα, παραμένει σοκαρισμένη. Οι Αντώνης και Γιώργος συνειδητοποιούν την επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπίσουν τους δράστες πριν επιτεθούν ξανά στον Χρήστο ή τη Στέλλα. Είναι αναγκαίο να τους εντοπίσουν πριν προκαλέσουν νέα απειλή. Η αναζήτηση για τους υπεύθυνους αποτελεί προτεραιότητα, ενώ η αντίστροφη μέτρηση για νέες επιθέσεις αυξάνει την ένταση της κατάστασης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like