Σασμός – Στις φλέβες του κυλάει αίμα Σταματάκηδων – Η Βεντέτα τελειώνει

Σασμός – Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συναρπαστικές εξελίξεις που επιφέρει μια αποκάλυψη για τους χαρακτήρες της σειράς. Η ζωή των Αντρέα, Μαθιού, και Αστέρη θα υποστεί σημαντικές αλλαγές καθώς ένα αδιανόητο παρελθόν αναδύεται.

Σασμός – Στις φλέβες του κυλάει αίμα Σταματάκηδων – Η Βεντέτα τελειώνει

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αποκάλυψη αφορά τον Αντρέα, ο οποίος ανακαλύπτει ότι σε ηλικία 7 ετών η μητέρα του, Μαρία, αυτοκτόνησε σε ένα από τα κτήματα των Σταματάκηδων. Η αιτία ήταν η απιστία του Τζανή Σταματάκη, με τον οποίο η Μαρία είχε σχέση παρά τον γάμο της. Η μοίρα της επιφυλάσσει στον Αντρέα και τον αδελφό του, Τηλέμαχο, μια πραγματικότητα που ανατρέπει τα πάντα.

Η οικογένεια της Μαρίας, μαθαίνοντας για τη σχέση και τον γάμο της, τον παντρεύει με άλλη γυναίκα. Η Μαρία, όμως, διατηρεί τη σχέση της με τον Τζανή, γεγονός που οδηγεί στον θάνατό της από δηλητήριο. Η κοινωνία τον αποδέχεται ως θάνατο από καρδιά, αλλά ο Αντρέας αρνείται να δεχτεί αυτήν την εκδοχή. Ο Αντρέας αποφασίζει να εκδικηθεί τον θάνατο της μητέρας του, αφού αμφισβητεί τις συνθήκες του θανάτου της. Η γιαγιά Ειρήνη, ωστόσο, ανακοινώνει στον Αντρέα ότι είναι γιος του Τζανή Σταματάκη.

Η αλήθεια αυτή που της είχε εξομολογηθεί η Μαρία πριν πεθάνει, σοκάρει τον Αντρέα, ανατρέποντας την άποψή του για την οικογένειά του. Καθώς ο Αντρέας αντιλαμβάνεται ότι είναι ανιψιός του Μαθιού και του Αστέρη, όλα αλλάζουν δραματικά. Ο εκδικητικός του σχεδιασμός συγκρούεται με την αλήθεια της καταγωγής του, αναδεικνύοντας έναν νέο διακύβευμα στην πλοκή της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More