Σασμός – Στενός κορσές Ο εισαγγελέας – Τους δένει χειροπόδαρα

Σασμός – Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς σύμφωνα με πληροφορίες του serfare com. Δύσκολες ώρες για τα αδέρφια Βρουλάκη καθώς ο νέος εισαγγελέας τους γίνεται στενός κορσές.Ο Μύρωνας συλλαμβάνει τα αδέλφια Βρουλάκη, Αντρέα και Τηλέμαχο, παρά το άλλοθι τους και τις αντιδράσεις.

Σασμός – Στενός κορσές Ο εισαγγελέας – Τους δένει χειροπόδαρα

Μεταφέροντάς τους στον Αντώνη, ακούνε τις απειλές του κατά του Αντρέα για την επίθεση σε αστυνομικό. Αμέσως μετά, ο Μύρωνας τους οδηγεί στο γραφείο του νέου εισαγγελέα, Χρήστου Γιακωβάκη. Εκεί, ο Γιακωβάκης αποκαλύπτει το παρελθόν τους, αναφερόμενος σε εγκληματικές ενέργειες από τα 17 τους χρόνια και εμπρηστικές επιθέσεις.

Ο Αντρέας αρνείται όλες τις κατηγορίες, αλλά ο Γιακωβάκης ανακοινώνει ότι ένας συνεργάτης τους έχει ομολογήσει. Αναστατωμένος, ο Τηλέμαχος ρωτά ποιος τους πρόδωσε, ενώ ο Αντρέας επιμένει στην αθωότητά τους, αρνούμενος την ύπαρξη συνεργατών. Ο Γιακωβάκης, με απόλυτη ηρεμία, τους συμβουλεύει να σκεφτούν καλά την κατάστασή τους και καλεί τον Μύρωνα να τους οδηγήσει στο κρατητήριο για αρκετό καιρό.Καθώς ο Μύρωνας οδηγεί τα αδέλφια Βρουλάκη προς το κρατητήριο, οι σκιές του παρελθόντος και οι αποκαλύψεις του Γιακωβάκη επικρατούν εντός του γραφείου.

Τα αδέρφια Βρουλάκη, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο να αποκαλυφθούν οι σκοτεινές τους πράξεις, διακατέχονται από αγωνία και αναστάτωση. Ο Γιακωβάκης, ενώ διατηρεί την ψυχραιμία του, εισάγει τον παράγοντα της αβεβαιότητας στο μέλλον τους. Σε αυτό το κρίσιμο σημείο, η αλήθεια και οι αντιφάσεις αντιμετωπίζονται σαν σκαλιά προς ένα αβέβαιο μέλλον, ενώ οι αδελφοί πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More