Σασμός spoiler: Το πτώμα του Ευθήμη ξεβράζεται στην επιφάνεια

Σασμός spoiler: Η τρίτη σεζόν φέρνει μεγάλες αλλαγές στο πλοκή της ιστορίας. Αυτή τη φορά, ο Ευθύμης, παρά τον θάνατό του, παίζει ένα σημαντικό ρόλο. Ο Παύλος, αποφασίζει να απαλλαγεί από το πτώμα του, ρίχνοντάς το στη θάλασσα, ως μέσο εξαφάνισής του. Ωστόσο, σύντομα αυτό εκπέμπεται στην επιφάνεια.

Σασμός spoiler: Το πτώμα του Ευθήμη ξεβράζεται στην επιφάνεια

Τα νέα στοιχεία που θα προκύψουν θα προκαλέσουν έκπληξη σε πολλούς, αλλά κανένας δεν θα εκπλαγεί τόσο πολύ όσο ο Αντώνης. Αυτός πίστευε πως ο Ευθύμης είχε αφήσει πίσω τον τόπο και τον είχε εγκαταλείψει για πάντα. Το νέο αυτό στοιχείο τον κάνει να αναλάβει άμεσα έρευνες για να ανακαλύψει τον πραγματικό λόγο της επιστροφής του.

Στο μεταξύ, η Στέλλα ενημερώνεται για την ύπαρξη μιας διαθήκης που την αφορά. Αργότερα, ανακαλύπτει ότι ο Ευθύμης της έχει αφήσει τις επιχειρήσεις του, ενώ στον Παύλο αφήνει το οινοποιείο του. Κανείς από τους δύο δεν ξέρει αν θα αποδεχτεί αυτήν την κληρονομιά ή αν θα την απορρίψει.

Σε αυτό το ενδιάμεσο, η άφιξη του Ανδρέα, αλλά και της αδερφής του Ευθύμη, προκαλεί ακόμα περισσότερη σύγχυση στην κατάσταση. Η πλοκή συνεχίζει να εξελίσσεται, και οι χαρακτήρες βρίσκονται αντιμέτωποι με νέες αναταράξεις και ανακαλύψεις που θα σημαντικά επηρεάσουν την ιστορία.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More