Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Συμμαχούν με την Αργυρω για να γίνει Σασμος

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Τα κτήματα της Ανθούλας, περνάνε στα χέρια των Βρουλάκηδων, στην Μαρίνα και την Αργυρώ. Εκείνες δέχονται με χαρά την κληρονομιά, όμως δεν ισχύει το ίδιο με την καπετάνισσα η οποία όταν το μαθαίνει εξοργίζεται. Όσο ο Παύλος κερνάει τους χωριανούς του στο καφενείο του Παντελή, που ξαναγύρισαν τα κτήματα στην οικογένεια του, εκείνη σχεδιάζει να κάψει τα χωράφια.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Συμμαχούν με την Αργυρω για να γίνει Σασμος

Ο Μαθιός και ο Αστέρης ανησυχούν με την στάση της και αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Και η μόνη λύση είναι να συμμαχήσουν με την Αργυρώ. Συγκεκριμένα της τηλεφωνούν και της λένε πως αν δώσουν ένα μέρος των κτημάτων στην Καλλιόπη, θα καταφέρει να πείσει την μάνα του να βάλει ένα τέλος στην έχθρα τους. Εκείνη δυσκολεύεται να πιστέψει τα λόγια του αλλά του λέει πως θα το σκεφτεί. Η Αργυρώ επιστέφει στο σπίτι της και λέει στην Μαρίνα για την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης.

Τόσο η Μαρίνα όσο και η γιαγιά Ειρήνη πιστεύουν πως το σχέδιο του Αστέρη δεν είναι κακή ιδέα. Στο μεταξύ, ο Μαθιός που βλέπει την έκρηξη μίσους της μάνας να βάζει σε κίνδυνο την οικογενειακή του ζωή, πηγαίνει ο ίδιος να μιλήσει στην Αργυρώ. Για πρώτη φορά ο σκληρός Μαθιός στέκεται μπροστά της την κοιτάζει κατάματα και την παρακαλά να τον βοηθήσει. Αν και η “ειρήνη” μεταξύ τους είναι ότι καλύτερο, εκείνη δεν ξέρει τι να του απαντήσει. Από την άλλη, το σίγουρο είναι πως ο Παύλος θα είναι αρνητικός με αυτό το σχέδιο.

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

You might also like