Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός spoiler: Η Βασιλική περιμένει παιδί;

Σασμός spoiler: Η απογοήτευση της Βασιλικής μετά το συμβάν είναι τεράστια. Την ημέρα του γάμου της με τον Μαθιό, η νύφη μας είδε τον φίλο της, με χειροπέδες με την κατηγορία της δολοφονίας του Άγγελου. Παρά το γεγονός ότι το είδε με τα μάτια της, δεν μπορούσε κάν να το πιστέψει.

Σασμός spoiler: Η Βασιλική περιμένει παιδί;

Η πρώτη συνάντηση της Βασιλικής με τον Μαθιό τελειώνει με τη σύλληψή του στα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό την κάνει να θυμάται τη δολοφονία του Στεφανή, και τον επακόλουθο αναγκαστικό γάμο της. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά στενοχωρημένη, και κανείς δεν μπορεί να την ηρεμήσει.

Η δυστυχία της Βασιλικής μετά το περιστατικό είναι βαθιά. Και οι δύο χαρακτήρες θα συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο, αργότερα στην ιστορία. Ο Μαθιός διαβεβαιώνει τη Βασιλική ότι δεν σκότωσε τον Άγγελο. Εκτός από όλα όσα έχει ήδη περάσει, ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε ότι ο Μαθιός θα γίνει πατέρας του παιδιού της Βασιλικής – κάτι που θα παρατείνει το τέλος της ιστορίας της κατά πολύ χρόνο.

Οι συγγραφείς εξετάζουν προσεκτικά τη διαχείριση του Μαθιού και της Βασιλικής —που είναι δύο από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς— όταν συνεχίζουν την ιστορία.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

You might also like